İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Türk Dünyası İnsan Hakları Ödülü KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'na veriliyor

Türk Dünyası İnsan Hakları Ödülü KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'na veriliyor

Bartın Gazeteciler Cemiyeti ve Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği'nin organizasyonunda UNESCO Türkiye Milli Komisyon'unun logo desteği verdiği 'İsmail Bey Gaspıralı Çalıştayı ile Gazetecilik ve İnsan Hakları Ödül Programı' için hazırlıklar sürüyor.

Yayın Tarihi: 23/10/14 14:58
okuma süresi: 2 dak.
Türk Dünyası İnsan Hakları Ödülü KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'na veriliyor
A- A A+

Türk Dünyasının kalbinin Bartın'da atacağı uluslararası etkinlikte 1 Kasım 2014 Cumartesi günü Bartın Kültür Merkezinde gerçekleşecek. İsmail Bey Gaspıralı çalıştayının ev sahipliğini Bartın Üniversitesi yapacak. Ödül programının onur konuğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu'na Türk Dünyası İnsan Hakları ödülü verilecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu "Kıbrıs Türk Halkı'nın insan haklarına dayalı demokratik parlamenter bir sistemle kalkınmasına verdiği önem ve yaptığı katkılar ile Kıbrıs konusunun var olan gerçekler dikkate alınarak kalıcı ve yaşayabilir bir antlaşma ile barışçı bir çözüme kavuşturulması için sergilediği liderlikten ötürü İsmail Gaspıralı Bey "İnsan Hakları Özel Onuru Ödülü"ne layık görüldü.

100 yıl sonra Gaspıralı Türk Dünyası'nı Bartın'da Buluşturuyor.

Bartın yurt içinde ve dışında gündem yaratıp ses getirecek bir etkinliğin altına imza atmaya hazırlanıyor. Bartın'ın en faal meslek örgütlerinden biri olan Gazeteciler Cemiyetinin uluslar arası etkinliği Kırım Tatarı gazeteci, eğitimci, yayıncı ve politikacı İsmail Gaspıralı adına gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.