İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kansoy: "Taraflı gazeteciliği kınıyoruz"

Kansoy: "Taraflı gazeteciliği kınıyoruz"

Güzelyurt Barış İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Reşat Kansoy, okulda yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 23/10/14 15:39
okuma süresi: 1 dak.
Kansoy: "Taraflı gazeteciliği kınıyoruz"
A- A A+

17 Ekim 2014, Cuma günü; Güzelyurt Barış İlkokulu'nda yaşanan talihsiz olayın, 19 Ekim 2014 Pazar günü "Özgür Basın" adı altında, tek taraflı, abartılarak ve medya etik kuralları hiçe sayılarak yapılan taraflı "gazeteciliği" kınıyoruz. Söz konusu yayın "Böyle öğretmenlik olur mu?" başlığı altında; servis edilen haberde okulumuzun isminin, öğretmenimizin ismiyle, 7 yaşındaki öğrencinin isminin açıkca yayınlanmasını doğru bulmuyoruz.

Onuruyla ve sevgisiyle okulumuzda başarıyla görev yapan tüm öğretmenlerimizin, her öğrencisine eşit ve olumlu yaklaşımlarından eminiz.

Taraflı ve kişileri hedef alan yayınların ülkemiz medyasında son bulmasını diler, haberde adı geçen öğretmenimize dayanışmamızı bildiririz.

Saygılarımla

Reşat Kansoy

Güzelyurt Barış İlkokulu

Okul Aile Birliği Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.