İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

KKTC'de UAP adlı yeni bir parti kuruldu

KKTC'de UAP adlı yeni bir parti kuruldu

KKTC'de Ulusal Adalet Partisi adlı yeni bir parti kuruldu. Kuruculuğunu Fatma Solmaz'ın yaptığı parti bugün kuruluşunu ve manifestosunu açıkladı. Partinin sloganı ise "Güçlü Türkiye Güçlü KKTC".

Yayın Tarihi: 23/10/14 17:51
okuma süresi: 3 dak.
KKTC'de UAP adlı yeni bir parti kuruldu
A- A A+
İşte Ulusal Adalet Partisi'nin kuruluş açıklaması ve manifestosu:

50 yılı aşkın bir süredir yapmakta olduğu karşılıksız maddi ve manevi yardımlar için sonsuz şükranlarını belirtir, çok kısa bir süre zarfında anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti'ne yeni bir çağ atlatarak anavatanımızı dünyanın sayılı ve prestijli bir ülke haline getiren, başta değerli Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti ve tüm anavatanımızdaki Irkdaş ve Soydaşlarımıza en derin bağlılık, sadakat ve şükranlarımızı sunarız.

Tüm kamuoyunun bilmesinde yarar vardır ki Ulusal Adalet Partisi'nin anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti'nde faaliyette bulunan hiçbir siyasi parti ile fiziki bir bağı yoktur, olamazda.Ancak, Ulusal Adalet Partisi'nin anavatanımız Türkiye Cumhuriyetinde Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti ve değerli Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ile gönül birliği vefikir bağlılığı vardır.

Ulusal Adalet Partisi olarak hedefimiz, anavatanımızı örnek alarak Türkiye Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilmiş olan mucizenin benzerini her alanda ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de gerçekleştirmektir. En büyük sloganımız ise "Güçlü Türkiye Güçlü KKTC" dir.

Ulusal Adalet Partisi, içinde bulunduğumuz bozuk, sürdürülebilir olmayan, çürümüş ve kokuşmuş düzene dur diyecektir.

Ulusal Adalet Partisi ülkemizde bozulan düzeni yeniden ihdas etmek, devletin iki yakasını düzgün bir şekilde yeniden bir araya getirmek için bir ''Halk Hareketi'' olarak ülke siyasi yaşamına adım atmaktadır.

Halk Devrimi artık kaçınılmaz ve zaruri hale gelmiştir.Bizler, Ulusal Adalet Partisi olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin siyasi yaşamına onurlu bir şekilde emin adımlarla girmiş bulunuyoruz. Allah bizleri, Ulusal Adalet Partisini, partimizin kurulmasında emeği geçen tüm Kıbrıs Türk Sevdalılarını muzaffer eylesin. Allah Kıbrıs Türk halkına ve genç devletimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne adil, tüm halkımızın çağdaş bir insan gibi yaşayabileceği günler nasip etsin. Allah bizlere, Ulusal Adalet Partisi'ne iktidar nasip eylesin.

Saygılarımızla,

ULUSAL ADALET PARTİSİ

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.