İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Berova, YÖK Başkan Vekili Saraç'ı kabul etti

Berova, YÖK Başkan Vekili Saraç'ı kabul etti

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta Saraç ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 24/10/14 08:00
okuma süresi: 1 dak.
Berova, YÖK Başkan Vekili Saraç'ı kabul etti
A- A A+

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, eğitimin dinamik bir süreç olduğunu ve eğitim politikalarını düzenleyecek çalışmalar üzerinde durulduğunu söyledi. Berova, adanın bir üniversite adası olması nedeniyle eğitimde kalite standartlarını yükseltmenin son derece önemli olduğunu belirtti.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Berova, yapılacak çalışmalar neticesinde yabancı ülkelerden gelecek öğrenci sayısını artırarak, ülkeye büyük katkı sağlanacağını kaydetti.

Prof. Dr. Yekta Saraç da konuşmasına, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova'ya görevinde başarılar dileyerek başladı.

Saraç, 2011 yılında görüşülen ve üniversitelerin milletlerarası tanınmasına olanak sağlamak amacıyla hazırlanan protokol gereğince, Akademik Değerlendirme Kurulu'nun belirlenmesi için yapılacak çalışmalarla ilgili bilgileri aktarmayı amaçladıklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.