İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTAMS: "Hükümet mahkemeleri gözden çıkardı mı?"

KTAMS: "Hükümet mahkemeleri gözden çıkardı mı?"

KTAMS Mahkemelerde yaşanan sıkınrılara değindi; hükümete 3 Kasım'a kadar süre verdi. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 24/10/14 09:29
okuma süresi: 2 dak.
KTAMS: "Hükümet mahkemeleri gözden çıkardı mı?"
A- A A+

Ülkemizde ekonomik ilişkilerin bozulması ve mazbata affı yasaları ile birlikte mahkemelerimizin yoğunluğu inanılmaz şekilde artmıştır. Mahkemelerin yoğunluğunun artması ile birlikte mevcut personel ve alt yapı ile verilen hizmet kalitesinde ciddi sıkıntılar yaşanmakta, mahkeme personeli tüm özverili çalışmalarına rağmen artık iş yoğunluğunu kaldıramaz hale gelmiştir.

Bu yoğunluğu aşmak ve sorunları çözmek adına mahkeme yönetimimiz defalarca hükümetten talepte bulunmakta ancak hükümet tarafından sorunlara çözüm adına bu taleplere olumlu cevap bir türlü verilmemektedir.

Tüm ada genelindeki mahkemelerde örgütlü olan sendikamız KTAMS bu sorunları çözmek adına hükümete 3 Kasım 2014 Pazartesine kadar süre vermektedir. Bu süre zarfında hükümetin sorunlara çözüm adına olumlu adım atmaması durumunda sendikamızın grev dahil her türlü eylemi yapacağını hükümete bildirir, adaletin aksamından hükümetin sorumlu olduğunu kamuoyu ile paylaşırız.

Ahmet Kaptan

Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.