İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dinçyürek GAÜ heyetini kabul etti

Dinçyürek GAÜ heyetini kabul etti

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığındaki GAÜ heyetini kabul ederek, bakanlık ile GAÜ arasında sürdürülen projeleri görüştü.

Yayın Tarihi: 24/10/14 10:47
okuma süresi: 2 dak.
Dinçyürek GAÜ heyetini kabul etti
A- A A+

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Dinçyürek kabulde yaptığı konuşmada, devlette sürekliliğin esas olduğunu, bu çerçevede kendisinden önceki dönemde bakanlığın GAÜ ile birlikte yürüttüğü işbirliği çalışmalarının yeni projelerle güçlendirilerek devam etmesini arzuladıklarını kaydetti.

Dinçyürek, üniversitenin "Sualtı Merkezi projeleri" ile "Bal Ormanı projesi" gibi çalışmalarla hem bakanlığa hem de ülkeye büyük katkılar yaptığını belirtti ve GAÜ yöneticilerine yönelik; "Üniversitelerin bilgi birikimi ve insan kaynakları potansiyelini kamu yararına en iyi şekilde kullanmak adına sizlerle işbirliği yapmamız bizlerin ödevleri arasında olmalıdır. Birlikte başaracağımız birçok yeni proje olduğuna da inanmaktayım" dedi.

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar da, geçmişte olduğu gibi yeni süreçte de üniversite ile bakanlık arasındaki işbirliğinin devam edeceğini kaydetti ve yeni projeleri birlikte üretmeye hazır olduklarını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.