İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

CTP, hükümet uygulamalarını parti içinde değerlendirdi

CTP, hükümet uygulamalarını parti içinde değerlendirdi

CTP bir süreden beri İlçelerde başlattığı hükümet uygulamalarının değerlendirilmesi toplantılarını dün akşam Güzelyurt'ta tamamladı. Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Maliye Bakanı Zeren Mungan, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Sağlık Bakanı Ahmet Gulle, Gıda Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu ile Çalışma ve Sosyal Yardım Bakanı Aziz Gürpınar'ın katıldığı, CTP Güzelyurt İlçe Meclisi toplantısına ilgi büyüktü. İşte CTP-BG'den yapılan açıklama:

Yayın Tarihi: 24/10/14 11:49
okuma süresi: 2 dak.
CTP, hükümet uygulamalarını parti içinde değerlendirdi
A- A A+

CTP Lefkoşa, Mağusa, Girne ve İskele'den sonra dün akşam Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali'nin açılış konuşması ile başladı. CTP – DP Hükümetinin bir yıllık icraatları hakkında partililere bilgi veren Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, koalisyon hükümetinin uyum içinde çalıştığını, ülkede çok zor koşullar altında hükümetlik yapılmaya çalışıldığını ifade etti. Hükümet programına uygun olarak icraat gerçekleştirildiğini, beş yıl için öngörülen hedeflere bir yılda ulaşmanın mümkün olmadığını belirten Başbakan, iş yaparken her şeyin yüzde yüz doğru yapılamayacağını, zaman zaman hataların da olabileceğini söyledi.

ADİL, ŞEFFAF VE EŞİT HİZMET…

Ülkemizde birçok sıkıntıdan dolayı halkımızın bazı beklentilerine cevap verilemediğini anlatan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, önemli olan yasalar çerçevesinde, hukuk kurallarına uygun olarak yurttaşlara adil, şeffaf ve eşit hizmet vermektedir dedi.

Toplantının önemli bir bölümünde İlçe Meclisi Üyeleri söz alarak genelde Güzelyurt İlçesindeki halkımızın beklentilerini ortaya koydular ve ülke genelindeki sorunlar ile çözüm önerileri üzerinde durarak, Bakanlara çeşitli konularda sorular sorarak yanıt istediler. Konuşmacıların çoğu Güzelyurt'taki işsizlik, nüfus azalması, narenciye sorunları, esnafın yaşadığı zorluklar üzerinde durarak, Kamu Reformu Yasası'nın bir an önce Meclis'ten geçirilmesini istediler. Toplantının ilerleyen saatlerinde sıra ile söz alan Bakanlar Kurulu üyeleri ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, alanları ile ilgili sorulara yanıt verdiler ve çalışmaları hakkında katılımcılara açıklamalarda bulunarak bundan sonra icraatlarını daha etkili bir şekilde kamuoyuna aktarmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.