İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hür-İş: "Beklenti şikayet eden değil çözüm üreten Hükümetlerdir"

Hür-İş: "Beklenti şikayet eden değil çözüm üreten Hükümetlerdir"

HÜR – İŞ yaptığı açıklama ile asgari ücrete ilişkin yapılan açıklamaları değerlendirdi... Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 24/10/14 11:55
okuma süresi: 2 dak.
Hür-İş: "Beklenti şikayet eden değil çözüm üreten Hükümetlerdir"
A- A A+

Hükümette Bakanlar İcranın başı olduklarını unutup sürekli şikayet eden durumunda koltukları işgal etmektedirler. Başbakan, Milli Eğitim Bakanı ve şimdi de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı.

Sayın Bakan dün yaptığı açıklama ile ülke çalışan nüfusunun kamu dahil %47,65 olduğunu bunun vahim bir durum olduğundan yakınmaktadır. Ancak bunu söylerken kendi sorumluluğunda olan bu durumu düzeltmek için atılan adım var mı?

Hükümet programına koydukları "Asgari Ücret genel ücret olarak uygulanmasına son verilmesi için özel sektörde kamusallaşmaya önem verilerek performans, nitelik ve kıdeme bağlı ücret düzenlemesine gidilmesi teşvik edilecektir." İfadesi iş ola kullanılan bir ifade mi?

Sayın bakan şikayet etmek yerine görevini yapmalı ve Asgari Ücretin belirlenmesi için varılan her uzlaşıdan sonra yeni bir rakamı ortaya atarak halk ile alay etmekten vazgeçmelidir.

Halkın beklentisi şikayet eden değil çözüm üreten Hükümetlerdir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.