İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Karaaziz: "Geleceğimiz önceliklerimizin elinde"

Karaaziz: "Geleceğimiz önceliklerimizin elinde"

Köşe yazarlarımızdan Uz. Psk. Meryem Karaaziz bugünkü köşe yazısında geleceğimizin önceliklerimizin elinde olduğunu yazdı.

Yayın Tarihi: 25/10/14 10:36
okuma süresi: 1 dak.
Karaaziz: "Geleceğimiz önceliklerimizin elinde"
A- A A+

Karaaziz, "Başarılı olmak ve uzun vade de başarılı kalmak için gereken tek şeyin zekâ ve çalışmak olduğu sanılır. Ancak, iyi kalpli, huzuru için çalışan, kendini ve çevresini seven bir karaktere sahip olmak bunlardan da önemlidir. Fesatlıkla, dedikoduyla, düzenbazlıkla da bazı hedeflere ulaşılabilir. Ancak bu tarz kişiler uzun vadede mutlu olamazlar. Hatta, hedefledikleri yere ulaştıklarında bile memnun olmazlar. Sürekli daha fazlası diye kendilerini yerler ve o daha fazlasına sahip olduklarında bile kendilerinin dahi anlamlandıramadıkları bir şekilde sandıkları haz ve mutluluğa ulaşmazlar. Bu tip insanlar hedeflerine ulaşmak adına yapmaktan çekinmezler ve bununla birlikte başkalarına zarar vermekten de kaçınmazlar."

Uz. Psk. Meryem Karaaziz'in köşe yazısının tamamını okumak için >>>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.