İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Mustafa Akıncı ve heyeti KTTO'yu ziyaret etti

Mustafa Akıncı ve heyeti KTTO'yu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı ve beraberindeki heyet dün (24 Ekim Cuma) Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO)'ya bir nezaket ziyaretinde bulunarak, Oda Başkanı Fikri Toros ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Yayın Tarihi: 25/10/14 11:25
okuma süresi: 1 dak.
Mustafa Akıncı ve heyeti KTTO'yu ziyaret etti
A- A A+

Toros, Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı'nı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın yürütmekte olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında çözüm sürecine de değinen Toros, sürecin ne kadar önemli olduğunu ve iş dünyasının bu sürece katkı koyması için KTTO olarak yoğun çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Mustafa Akıncı KTTO'nun yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini ve desteklediğini belirtti. Daha sonra Cumhurbaşkanlığına aday olma nedenlerini KTTO yetkililerine aktaran Akıncı, seçilmesi halinde en iyi hizmeti vermek için objektif bir çalışma yolu izleyeceğini dile getirdi. Başkan Fikri Toros ve yönetim kurulu üyeleri de Mustafa Akıncı'nın adaylığından duydukları memnuniyeti dile getirerek başarı diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.