İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TARME Başkanı Doç. Dr. Tülen, Saner Prag'da konferans başkanlığı yürütecek

TARME Başkanı Doç. Dr. Tülen, Saner Prag'da konferans başkanlığı yürütecek

YDÜ Turizm Eğitim ve Araştırma Kurumları İşbirliği ile İkinci Global İşletme, Ekonomi Yönetim ve Turizm Konferansı Prag'da yapılıyor.

Yayın Tarihi: 25/10/14 11:26
okuma süresi: 2 dak.
TARME Başkanı Doç. Dr. Tülen, Saner Prag'da konferans başkanlığı yürütecek
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu Müdürü ve Center of Excelence çatısı altında faaliyet gösteren Turizm Araştırma Merkezi (TARME) Başkanı Doç.Dr.Tülen Saner ikincisi yapılacak olan '2nd Global Conference on Business, Economics, Management and Tourism' konferansının başkanlığını yürütecek.

Yakın Doğu Üniversitesi ,Lefkoşa, Kıbrıs (Near East University, Nicosia, Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okul müdürü ve Turizm Araştırma Merkezi (TARME) Başkanı Doç.Dr. Saner, ikincisi yapılacak ve saygın bir konferans olan '2nd Global Conference on Business, Economics, Management and Tourism' BEMTUR-2014'ün başkanlığını yapmaktan ve ayrıca Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) ve Girne Üniversitesini Avrupa'ya taşımaktan gurur ve onur duyduğunu açıkladı.

Doç.Dr. Saner, 30-31 Kasım , Çek Cumhuriyetinin başkenti Prag'da yer alacak olan konferansın Yakın Doğu Ünüversitesi, Girne Üniversitesi, Johns Hopkins Universitesi, Prag Çharles Üniversitesi ve İnsan, doğa, bilim eğitim ve teknoloji derneği işbirliği ile yapılacağını, konferansa dünyanın çeşitli üniversitelerindeki akedemisyenlerden yoğun ilgi ve katılım olduğunu vurguladı.

Doç.Dr. Saner BEMTUR-2014'e kabul alan tebliğlerin Elsevier Procedia Economics and Finance'da (ISSN: 2212-5671) yayımlanacağını ve ScienceDirect (www.sciencedirect.com) veri tabanında arama yapılarak erişileceğini söyledi. Ayrıca BEMTUR-2014'de kabul alan bildirilerin SCOPUS ve ISI Thomson Reuters Konferans Bildirileri Bilim İndexsinde de yer alacağını kadetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.