İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa ve Gazimağusa'da huzur operasyonu

Lefkoşa ve Gazimağusa'da huzur operasyonu

Lefkoşa ve Gazimağusa Polis Müdürlükleri dün gece kendi sorumluluk sahaları içindeki bölgelerde huzur operasyonu düzenledi. Polis ekipleri, kumarhane, gece kulübü, kahvehane, alkollü içki satışı yapılan yerler ve pansiyonlarda denetimler yaptı.

Yayın Tarihi: 25/10/14 12:48
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa ve Gazimağusa'da huzur operasyonu
A- A A+

Polis basın bültenine göre, dün gece 20.00-01.00 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Lefkoşa'daki huzur operasyonu sırasında bir gencin aracında ve evinde uyuşturucu bulundu.

Saat 23.30 sıralarında S.B.'nin (E-23) kullanımındaki araçta polis tarafından yapılan kontrolde, zanlının tasarrufunda yaklaşık yarım gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan elle sarılmış iki sigara izmariti ele geçirildi.

Zanlı gencin evinde yapılan aramada ise içinde uyuşturucu olduğuna inanılan elle sarılmış 9 sigara izmariti bulundu. S.B. tutuklandı.

KUMARHANELERDE 27 KİŞİ

Operasyon kapsamında Lefkoşa ve Gazimağusa sorumluluk sahalarında faaliyet gösteren kumarhanelerde yapılan kontrolde, kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak Gazimağusa'da 19, Lefkoşa'da ise 8 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

GAZİMAĞUSADA 270 ARAÇTAN 27'SİNİN SÜRÜCÜSÜNE İLERİ İŞLEM

Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde de Gazimağusa'da 270 araç kontrol edildi, suç işlediği tespit edilen 27 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

3 ARAÇ ALIKONULDU, 1 SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Lefkoşa'da ise 260 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 39 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. 3 sürücünün araçları, alkollü sürüş, susturucusuz araç kullanma ve T izinsiz araç kullanma gibi çeşitli suçlardan trafikten alıkonuldu; dikkatsiz sürüş, sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamsız araç kullandığı tespit edilen bir araç sürücüsü de tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.