İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

NEU-RA 25'e Paris'te teknoloji ve inovasyon ödülü veriliyor

NEU-RA 25'e Paris'te teknoloji ve inovasyon ödülü veriliyor

Yakın Doğu Üniversitesi tarafından üretilerek KKTC plakası ile Güney Afrika'da FIA kontrolünde yapılan South Africa Solar Challenge uluslararası otomobil yarışında ülkemizi başarıyla temsil eden Güneş Tanrısı NEU-RA 25'e Paris'te Bilim Zirvesi tarafından Teknoloji ve İnovasyon Ödülü veriliyor.

Yayın Tarihi: 25/10/14 14:44
okuma süresi: 2 dak.
NEU-RA 25'e Paris'te teknoloji ve inovasyon ödülü veriliyor
A- A A+
Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Yakın Doğu Üniversitesi hocaları, öğrencileri ve mühendislerinden oluşan Ar-Ge ekipleri tarafından yaratılan ve güneş enerjisiyle çalışan ileri teknoloji yarış otomobili Güneş Tanrısı NEU-RA25'e, Paris'te toplanan Business Initiatives Directions (BID) Bilim Zirvesi tarafından Uluslar arası Teknoloji ve İnovasyon Ödülü'nün verileceği belirtildi.

Ödül Paris Bilim Zirvesi'nde Doç. Dr. İrfan S. Günsel'e sunulacak…
Açıklamada, uluslararası alanda saygın bir yeri bulunan ve bugüne kadar 178 ülkeden kendi konusunda dünyaca başarılı kurum, kuruluş ile bilim insanlarına ödüller veren Business Initiatives Directions'ın, Paris'te gerçekleştireceği Bilim Zirvesi'nde Teknoloji ve İnovasyon Ödülü'nü YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel'e takdim edileceği bildirildi.

Açıklamada son olarak Doç. Dr. İrfan S. Günsel'in bu gün beraberindeki heyetle adadan ayrılarak Paris'e gittiğine yer verildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.