İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'ndan Cumhuriyet balosu

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu’ndan Cumhuriyet balosu

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu, Atatürkçü Düşünce Topluluğu Lara Restoran'da Cumhuriyet Balosu gerçekleştirdi. Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Lemar'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen baloda öğrenciler ve öğretim görevlileri tarafından Atatürk dönemindeki balolardan esintiler yaşatıldı.

Yayın Tarihi: 30/10/14 14:29
okuma süresi: 1 dak.
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu’ndan Cumhuriyet balosu
A- A A+

Balo, Halk Bilimi Topluluğu'nun Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirmesiyle başladı. Ardından Ulu Önder'in kendisinin de oynamaktan zevk aldığı zeybek gösterisi gerçekleştirildi. Zeybek gösterisini Cumhuriyet balosunun vazgeçilmezi olan vals takip etti. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu dans topluluğunun gerçekleştirdiği vals gösterisine isteyen davetliler de eşlik ederek nostaljik bir hava yaşattılar. Gece Radyo ODTÜ performansıyla devam etti ve gecenin sonunda da pasta kesimi gerçekleştirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.