İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Telsim Red Dünyası'nda artık herşey daha avantajlı

Telsim Red Dünyası'nda artık herşey daha avantajlı

Müşterilerine her zaman kendini özel hissettiren servisler ve kampanyalar hazırlayıp, sunan Telsim, Red tarifesi kullanan abonelerine sunduğu ayrıcalıklara yenilerini ekledi.

Yayın Tarihi: 30/10/14 16:57
okuma süresi: 3 dak.
Telsim Red Dünyası'nda artık herşey daha avantajlı
A- A A+

Telsim, Red tarifesi kullanan abonelerine 12 ay taahhüt vermeleri durumunda yeni seçenekler sunuyor. Red Dünyası'nda bulunan Telsim abonelerine 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında tarifeye göre ek yurtdışı dakika veya ek data avantajından yararlanma imkanı sunuluyor.

Telsim, Red tarifesi kullanan abonelere red paketlerden birine taahhüt vermeleri ve ek yurtdışı dakika avantajını seçmeleri durumunda Red Classic için ek 250 dakika, Red Premium için ek 500 konuşma dakikası ve Red Elite için ek 1000 konuşma dakikası veriyor.

Aboneler, red paketlerden birine taahhüt vermeleri ve ek data avantajını seçmeleri durumunda Red Classic için ek 1GB, Red Premium için ek 3GB ve Red Elite için ek 5GB data hakkına sahip oluyor.

RED DÜNYASI AYRICALIKLARI

Telsim, Red dünyasında müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara hayatlarını kolaylaştıran ayrıcalıklarla dolu bir dünya sunuyor. Telsim Red'de tarifelerden özel tekliflere, hizmetlerden fırsatlara kadar birçok kolaylık yer alıyor. Telsim Red tarifesi kullanan aboneler bol bol konuşuyor, mesajlaşıyor ve özgürce internette dolaşabiliyor. 7 gün 24 saat, müşteriler ne zaman desteğe ihtiyaç duyarsa, özel müşteri hizmetlerini arıyor ve Müşteri Temsilcisi'ne bağlanıp, cevaplarına Telsim Red kolaylığıyla ulaşıyor.

Telsim aboneleri telefonları arızalandığında Mobil Destek Ekibini arıyor ve ekip müşterilerinin bulunduğu yere gidip anında sorunu çözüyor. Red tarifesini kullanan aile bireyleri %20 indirimden faydalanıyor. Red tarifesindeki aboneler internetlerini 3 cihaza kadar ayda 6,90 TL ödeyerek paylaşabiliyorlar. Bunun yanı sıra Telsim Red'liler seçkin %30'a varan indirimlerden faydalanabiliyorlar. Red aboneleri ayrıca özel şoförleri VIP transfer hizmeti sayesinde, uçuşa giderken veya uçuştan dönerken havaalanı ile KKTC içindeki dilediği noktadan ulaşımı sağlıyor. Telsimliler Her Şey Dahil Red Pasaport tarifesinde ise dakika, SMS ve interneti aynen Kıbrıs'taymış gibi kullanabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.