İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

62 paket bonzai ele geçirildi!

62 paket bonzai ele geçirildi!

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'ne bağlı polis ekipleri tarafından önceki gün Metehan Kara Sınır kapısında bir araçta yapılan aramada 3 gram bonzai bulunmasıyla başlayan soruşturmada yaklaşık 190 gram bonzai ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 31/10/14 07:30
okuma süresi: 3 dak.
62 paket bonzai ele geçirildi!
A- A A+

Araç sürücüsü Burak Necipoğulları ve araçta yolcu olarak bulunan Şakircan Özselmanoğlu gözaltına alındı. Soruşturma amaçlı gözaltına alınan zanlılar tutukluluk talebiyle Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, polisin kayıp emarelerin ve aranan kişilerin peşinde olduğuna dikkat çekerek Burak Necipoğulları ve Şakircan Özselmanoğlu'nun soruşturma amaçlı 5 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'nde görev yapan polis çavuşu Erkan Karam mahkemede vermiş olduğu ifadesinde Burak Necipoğulları ve Şakircan Özselmanoğlu'nun önceki gün saat 16.00 sıralarında Metehan Sınır Kapısından KKTC'ye geçmeye çalışırken araçlarında arama yapıldığını anlattı.

Polis çavuşu Erkan Karam, zanlı Burak Necipoğullarının kullanımındaki araçta yapılan aramada beyaz naylon poşet içerisinde yaklaşık 3 gram bonzai ele geçirdiklerini söyledi. Karam yapılan ilk sorgulamanın ardından zanlı Burak Necipoğullarını ve araçta yolcu olarak bulunan Şakircan Özselmanoğlu'nu tutukladıklarını kaydetti.

Soruşturma memuru aynı gün mahkeme emri ile zanlı Burak Necipoğulları'nın evinde bir arama gerçekleştirdiklerini ve yapılan aramada zanlının yatak odasında 67 paket yaklaşık 190 gram ağırlığında bonzai tespit ettiklerini aktardı. Polis çavuşu Erkan Karam ele geçirilen uyuşturucu paketlerinin 62 paketin dolu, 5 paketinin boş ele geçirildiğini kaydetti. Polis çavuşu mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Burak Necipoğulları ve Şakircan Özselmanoğlu'nun vermiş olduğu gönüllü ifadelerinde söz konusu uyuşturucu maddeyi 23 Ekim tarihinde Lokmacı Kara Giriş Kapısından 90 paket olarak getirdiklerini itiraf ettiklerini kaydetti. Soruşturma memuru 90 paket bonzai'nin 23 paketinin kayıp olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Karam soruşturmanın selameti açısından zanlıların 5 gün süreyle poliste tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.