İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Müdür, müdür muavini ve öğretmen atamaları son aşamada...

Müdür, müdür muavini ve öğretmen atamaları son aşamada...

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı İlköğretim, Genel Ortaöğretim ve Mesleki Teknik Dairesi Müdürlükleri altında münhal bulunan öğretmen atamaları tamamlanıyor.

Yayın Tarihi: 31/10/14 11:47
okuma süresi: 1 dak.
Müdür, müdür muavini ve öğretmen atamaları son aşamada...
A- A A+

İlköğretim Dairesi Müdürlüğü'nde 5, Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürlüğü'nde 4 ve Mesleki Teknik Dairesi Müdürlüğü'nde 1 adet olmak üzere toplam 10 öğretmen ataması, Kamu Hizmeti Komisyonu'nca gerçekleştirilecektir.

4 Müdür ve 5 Müdür Muavini ataması son aşamada...

Milli Eğitim Bakanlığı Genel Ortaöğretim Dairesi Müdürlüğü kadroları altında bulunan, 4 adet müdür ve 5 adet müdür muavini mevkisi için, Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından, bugün gerçekleştirilecek olan mülakatların ardından atamaları gerçekleştirilecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarımızdaki eksik öğretmenlerin giderilebilmesi için de ayrıca çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.