İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Telsim ailesi "Happy Red Hour" ile şenlendi

Telsim'de kıpkırmızı bir etkinlik

Telsim İnsan Kaynakları, üç ayda bir düzenlediği "Happy Hour" etkinlikleri kapsamında "Red" konseptli bir etkinlik düzenledi.

Yayın Tarihi: 01/11/14 14:32
okuma süresi: 2 dak.
Telsim'de kıpkırmızı bir etkinlik
A- A A+

Telsim Pazarlama bölümü ile ortak hazırlanan etkinlik, Corner Pub'ta düzenlendi. Etkinlikte, Telsim personeli, Telsim Red Dünyası'ndaki abonelerine yeni ayrıcalıklar sunmanın heyecanını paylaştı. Etkinlikte ayrıca dönem içerisinde doğum günü olan Telsim çalışanları, kendilerine özel hazırlanan doğum günü pastasını birlikte keserek, doğum günlerini hep birlikte kutladı.

Telsim Red Dünyası'ndaki avantajlara yenilerini ekleyerek müşterilerinin hayatını kolaylaştırmanın mutluluğunu yaşayan Telsim ailesi, etkinliğe özel hazırlanan sürprizlerle eğlenceli vakit geçirdi. Telsim'liler etkinlikte kırmızı renkte aksesuarlar takarak, kırmızı renkte içecekler içerek ve "Kırmızı Geldi Dertler Bitti", "Reddemeyeceğin Eğlence Red'de", "Keep Calm and Red Geliyor", " Don't Worry, Be Red" gibi başlıklı pankartlar taşıyarak keyiflerine keyif kattı.

İnsan Kaynakları tarafından organize edilen etkinlik hakkında açıklama yapan Telsim İnsan Kaynakları Kıdemli Uzmanı İnci Moreket üç ayda bir düzenledikleri etkinlik ile her seferinde farklı bir konsept ve farklı bir mekanda çalışanların iş dışında birlikte güzel vakit geçirmelerini amaçladıklarını belirtti. Moreket, etkinlik ile ilgili şöyle konuştu: "Kış ayını hissetmeye başladığımız bu günlerde İnsan Kaynakları'nın ev sahipliği ile 3 ayda bir düzenlediğimiz "Happy Hour"ın bu seferki temasını pazarlama ekibiyle birlikte belirledik. Pazarlama bölümümüzle birlikte "Red Konsept"li keyifli bir organizasyona daha imza attık. Çalışanların yorgunluklarını eğlenceli bir aktiviteyle giderdikleri ve doğum günlerini birlikte kutlama fırsatı buldukları etkinliğimizde güzel anlar yaşadık".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.