İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gürkan: "Anıtta adı yazmasa tanıyamazdım!"

Gürkan: "Anıtta adı yazmasa tanıyamazdım!"

Meslek yaşamı boyunca merhum Denktaş'la yoğun teşrik-i mesaisi olmuş ve yaptığı söyleşileri de kitaplaştırmış olan tecrübeli Gazeteci Nezire Gürkan, Ercan girişindeki kavşağa yapılan Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın anıtının açılışı ardından attığı tweette, "heykelin ne ifade ne de duruşuyla Denktaş'a benzemediğini, hatta anıtta adı yazmasa tanıyamayacağını" söyledi ve 'heykelin Denktaş'a benzemediği tartışmasını' başlatmış oldu.

Yayın Tarihi: 17/11/14 10:30
okuma süresi: 2 dak.
Gürkan: "Anıtta adı yazmasa tanıyamazdım!"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Ercan Havalimanı'nın girişinde bulunan kavşağa yapılan Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıtı dün düzenlenen törenle açıldı.

Açılış, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş'ın eşi Aydın Denktaş ve törene katılan protokolün anıt üzerinde sarılı bulunan KKTC ve TC bayraklarını indirmeleriyle gerçekleştirildi.

Tören, konuşmaların ardından, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın eşi Aydın Denktaş'ın anıtın yapımına katkı koyanlara plaket takdim etmesiyle sona erdi ancak söz konusu anıtı merhum Denktaş'a "benzetemeyenler" de var.

Gürkan: "Ne ifade ne duruş yansıttı.."

Tüm meslek yaşamı boyunca Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'la yoğun teşrik-i mesaisi olmuş ve Denktaş'la yaptığı söyleşileri de kitaplaştırmış olan tecrübeli Gazeteci Nezire Gürkan, dün açılışın ardından attığı tweette, heykelin Denktaş'a ne ifade ne de duruşuyla Denktaş'a benzemediğini, hatta anıtta adı yazmasa tanıyamayacağını ifade etti.

Gürkan tweetinde, "Ben mi göremedim bilmem ama adı yazmasa Denktaş olduğunu anlamayacağım. Ne ifade ne duruş yansıttı..!" diye yazdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.