İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gündüz konuştu: "Niyetimiz hükümeti bozmak değil"

Gündüz konuştu: "Niyetimiz hükümeti bozmak değil"

Demokrat Parti Ulusal Güçler'den istifasını erteleyen Menteş Gündüz, Kıbrıs Postası'na konuştu.

Yayın Tarihi: 17/11/14 13:05
okuma süresi: 2 dak.
Gündüz konuştu: "Niyetimiz hükümeti bozmak değil"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Kıbrıs Postası'na konuşan Menteş Gündüz, kendisini DP'de istifaya götüren en büyük nedenin iletişimsizlik olduğunu kaydederek, bazı sorumlulukları olduğunu ve istifasında geri adım atmasına sebep de bu sorumlulukların olduğunu ifade etti.

"KIBRIS TÜRK HALKI ERKEN SEÇİME HAZIR DEĞİL"

Gündüz, Kıbrıs Türk halkının, erken bir seçime hazır olmamasından dolayı istifa kararından vazgeçtiğini de ifade ederek, "ayrıca ben İdari Kamu ve Sağlık Komitesi Başkanı'yım. Şu an kamu reformu görüşülüyor. Bu sorumluluktan kaçamam" dedi.

"NİYETİMİZ HÜKÜMETİ BOZMAK DEĞİL"

Ülkede, 5 ay sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimi için, Eroğlu'nun böyle bir olay organize ettiğine dair bir hava yaratıldığını da ifade eden Gündüz, bu algıyı yıkmak istediğini, Cumhurbaşkanlığı makamının kendisi için çok değerli olduğunu söyledi..

İstifa edenlerin niyetinin de hükümeti bozmak olmadığına işaret eden Gündüz, "benim istifayı askıya almamı anlayışla karşıladılar. Ben bakanlık alamadım, ya da diğerleri bakanlıktan alındığı için istifa etti yorumları var, öyle birşey yok" dedi.

"PARTİ İÇİ MUHALEFETE DEVAM EDECEĞİM"

Gündüz, herkesin kamu reformunu beklediğini de belirterek, kendisinin istifa etme lüksü olmadığını, ancak mevcut sorunun devam etmesi halinde, parti içi muhalefete devam edeceğini ve gerekirse de istifa edeceğini kaydetti.

"EROĞLU'NUN ÇADIRI ZİYARETİNDE YANLIŞ YOK"

Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun dün akşam KTHY çadırına yaptığı ziyareti de değerlendiren Gündüz, bir Cumhurbaşkanı'nın açlık grevine gidenleri ziyaret etmesinde bir yanlış olmadığını söyledi ve "Gitse vay, gitmese vay" diyerek sözlerine son verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.