İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kaşif: "Bağımsız olarak devam edeceğiz: Yeterince parti var"

Kaşif: "Bağımsız olarak devam edeceğiz: Yeterince parti var"

Demokrat Parti'den istifa eden Ahmet Kaşif ve Hamit Bakırcı, Kıbrıs Postası'na konuştu.

Yayın Tarihi: 17/11/14 13:10
okuma süresi: 2 dak.
Kaşif: "Bağımsız olarak devam edeceğiz: Yeterince parti var"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Kıbrıs Postası'na açıklamalarda bulunan Ahmet Kaşif, istifa nedeninin, Genel Başkan Serdar Dentaş'la ayrı düşmesi olduğunu belirterek, Menteş Gündüz'ün istifasını askıya aldığını, kendine göre haklı gerekçeleri olduğunu ve kendilerinden süre istediğini belirterek, onların da bu isteği hoşgörü ile karşıladıklarını kaydetti.

KAŞİF: "BAĞIMSIZ OLARAK DEVAM EDECEĞİZ"

Kaşif, Gündüz'le ilgili olarak, birkaç sorunu olduğunu, onları halletmesinin ardından istifasını vereceğini belirterek, Gündüz'ün imzalı istifa mektubunun da kendinde olduğunu belirtti.

Kaşif, "bağımsız olarak siyasi yaşamımıza devam edeceğiz. Şu anda ülkede yeterince siyasi parti var" diyerek sözlerine son verdi.

BAKIRCI: "İSTİFA, ANLIK KARAR DEĞİL"

Kıbrıs Postası'na konuşan Hamit Bakırcı ise, istifanın anlık bir karar olmadığına değinerek, kafasındaki siyasi oluşumu DPUG'de kuramadığını belirtti.

Bakırcı, "DP içinde birlikteliği kuramadık. Ben kendimi çemberin dışında hissettim, birçok şey bizden habersiz yapıldı. Bakanlık'tan alınmamın bu kararla alakası yok. DP'de takım ruhu yoktu" dedi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.