İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Postası'nın 13'üncü yıldönümü resepsiyonu yapıldı

Kıbrıs Postası'nın 13'üncü yıldönümü resepsiyonu yapıldı

Kıbrıs Postası'nın Merit Lefkoşa Otel'de gerçekleştirilen 13'üncü yıl dönümü resepsiyonu davetlilerin yoğun katılımıyla sürüyor.

Yayın Tarihi: 21/11/14 19:28
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Postası'nın 13'üncü yıldönümü resepsiyonu yapıldı
A- A A+

Kıbrıs Postası

Kıbrıs Postası'nın Merit Lefkoşa Otel'de gerçekleştirilen 13'üncü yıl dönümü resepsiyonuna Cumhurbaşkanıı Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber,Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Aziz Gürpınar, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, çok sayıda devlet ve hükümet yetkilisi ile iş dünyası ve sivil toplumun önde gelen isimleri katılıyor.

ALPER: "GAZETEMİZ HAKETTİĞİ YERİ ALDI"

Kıbrıs Postası'nın sahibi Polat Alper gecede yaptığı konuşmada

Kıbrıs Postası'nın yıldönümü kutlamasının bizim için en önemli kısmı dostlarımızla bir araya gelip sohbet imkanı bulmamızdır.

Son bir yılda aramıza katılan Kuzey Kıbrıs Postası ve KP Daily News Kıbrıs Postası ile aynı hızda çalışmalarına devam ediyor.

Basılı gazetemiz 1 yıl içinde sizler sayesinde hak ettiği yeri almıştır.

REŞAT: "SİZ BİZİ 700 GÜN SONRA GÖRÜN"

Polat Alper'in ardından Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bir konuşma yaptı.

Kuzey Kıbrıs Postası'nın daha bir yıl olmasına rağmen önemli çalışmalara imza attığını anlatan Reşat, "siz bizi bundan 700 gün sonra görün" dedi.

SİBER: "13 YILDIR DÜNYAYA SESİMİZİ DUYURUYORSUNUZ"

Meclis Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Postası'nın 13'üncü yıldönümünde bulunmaktan duyduğu gururu dile getirerek, "13 yıldır dünyaya sesimizi duyuran Kıbrıs Postası'na ve son bir yıldır İngilizce olarak sesimizi duyuran KP Daily News'e çok teşekkür ederim" dedi.

EROĞLU: "KIBRIS POSTASI'NA NİCE BAŞARILAR DİLERİM"

Son olarak Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yaptığı konuşmada, Kıbrıs Postası'nın 13 yıldır sergilediği başarılardan bahsederek, Kıbrıs Postası ailesini tebrik etti. Bir yayın organında yazarların ve haber üretenlerin çok önemli olduğunun altını çizen Eroğlu, Kıbrıs Postası'na nice başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.