İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Göç Yasasına Dur De İnisiyatifi" Pazartesi Meclis önünde

"Göç Yasasına Dur De İnisiyatifi" Pazartesi Meclis önünde

Göç Yasasına Dur De İnisiyatifi", pazartesi günü saat 10.00'da Meclis önünde basın açıklaması yapacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 22/11/14 13:13
okuma süresi: 2 dak.
"Göç Yasasına Dur De İnisiyatifi" Pazartesi Meclis önünde
A- A A+

İnisiyatif, açıklamanın ardından, göç yasası olarak nitelendirdikleri yasanını kaldırmasına yönelik sundukları yasa tasarısının ivedilik oylamasının yapılmasını bekledikleri meclis oturumunu izleyeceğini duyurdu. Açıklama şöyle:

"Ülke gençliğini Göçe zorlayan 47/2010 sayılı GÖÇ Yasasına karşı dün yanımızda olanlar bugün iktidar koltuklarında oturup hala daha bu yasanın yürürlükte kalmasına göz yummaktadırlar.

Çıkarılan vergi affı ile sermayeye milyonlarca TL af uygulayan hükümet sıra GÖÇ Yasasına geldi mi kaynak yok demekte ve hükümet koltuklarında kime hizmet ettiklerini kamuoyuna göstermektedirler.

Bizler GÖÇ Yasasına Dur De İnisiyatifi olarak mecliste dün yanımızda olanlardan GÖÇ Yasasını kaldırmaya yönelik kendilerine ilettiğimiz yasa tasarısının 24 Kasım 2014 Pazartesi yapılacak ivedilik oylamasına EVET oyu vermeye davet ediyoruz.

GÖÇ Yasasına Dur De İnisiyatifi almış olduğu karar çerçevesinde 24 Kasım 2014 Pazartesi GÖÇ Yasasının kaldırılmasına yönelik yasanın ivedilik oylamasında hayır oyu kullanan milletvekillerini tüm kamuoyu önünde görsel ve yazılı materyal ile deşifre edecektir.

Bu çerçevede GÖÇ Yasasına Dur De İnisiyatifi hangi milletvekilinin halkın yanında olup olmadığını görmek için 24 Kasım 2014 Pazartesi saat 10.00'da Meclis önünde basın açıklaması yapacak ve ardından meclis oturumunu izleyecektir."


GÖÇ Yasasına Dur De İnisiyatifi(a)

Ahmet Kaptan

KTAMS Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.