İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

MMO İzmir'de düzenlenen SOLARTR 2014 Konferansı'na katıldı

MMO İzmir'de düzenlenen SOLARTR 2014 Konferansı'na katıldı

KTMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO), 19-21 Kasım tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen SOLARTR 2014 Konferansı'na bir heyetle katıldı.

Yayın Tarihi: 23/11/14 14:11
okuma süresi: 2 dak.
MMO İzmir'de düzenlenen SOLARTR 2014 Konferansı'na katıldı
A- A A+

MMO'ndan verilen bilgiye göre, ABD'den Namibya'ya kadar farklı ülkelerden konuşmacıların katıldığı konferansta Güneş Enerjisinden faydalanmanın farklı yönleri ve kendi ülkelerindeki uygulamalar hakkında bilgiler verildi. PV panellerinin imalat ve performanslarından güneşle mekan ısıtma ve soğutmaya, inverterlerin seçim kriterlerinden PV sistemlerin test ve akreditasyon uygulamalarının tartışıldığı konferansta güneşten daha fazla ve daha etkin faydalanmanın yolları arandı ve bu çalışmalarda ortaya çıkan teknik ve yasal sorunlarla çözüm önerileri ortaya kondu.

MMO'nın bir heyetle katıldığı konferansta, Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enistütüsü, Türkiye Güneş Enerjisi Derneği (GÜNDER) ve TSE ile istişarelerde bulunuldu.

Aynı zamanda odanın Enerji Komitesi Koordinatörü olan UKÜ Enerji Sistemleri Müh. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serkan ABBASOĞLU, konferans açılışında davetli konuşmacı olarak bir sunum yaptı ve KKTC'deki yenilenebilir enerji uygulamaları hakkında detaylı bilgiler aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.