İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Taçoy: "Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek"

Taçoy: "Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, öğretmenlik mesleğinin, çok kutsal bir meslek olduğunu, değerinin maddi olarak ölçülemeyeceğini belirtti

Yayın Tarihi: 23/11/14 17:51
okuma süresi: 2 dak.
Taçoy: "Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek"
A- A A+

Taçoy, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda ""İstikbalimizin mimarları olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum" dedi.

Her mesleğin bir kazanç sağlamayı amaçladığını, ama bazı mesleklerin maddi olarak karşılığını ödemenin mümkün olmadığını dile getiren Taçoy, öğretmenlik mesleğinin, çok kutsal bir meslek olduğunu ve değerinin maddi olarak ölçülemeyeceğini belirtti.

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlik, dünyadaki en saygın mesleklerin başında gelmektedir. Çünkü öğretmenlik; beyinleri bilgi ile donatan, çocuklarımıza sevgi ve saygıyı aşılayan, onlara doğruyu öğreten, kısacası çocuklarımızı geleceğe hazırlayan ve onlara yön veren bir meslektir" ifadelerini kullanan Taçoy, büyük özveri, fedakarlık, sevgi ve hoşgörü gerektiren öğretmenlik mesleğinin, milletlerin ve devyletlerin gelişmesinde, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında birinci derecede önemli olduğunu vurguladı.

Taçoy şöyle devam etti:

"Bu duygu ve düşüncelerle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım "Öğretmenler Günü"nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde başarılarının devamını diliyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.