İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Günsel'den 24 Kasım Öğretmenler günü Mesajı

Günsel'den 24 Kasım Öğretmenler günü Mesajı

YDÜ ve Girne Üniversitesi öğretmeneler günü mesajı yayınladı... Mesajlar şöyle:

Yayın Tarihi: 24/11/14 14:36
okuma süresi: 2 dak.
Günsel'den 24 Kasım Öğretmenler günü Mesajı
A- A A+

Toplumun gelişmesi ve her alanda daha ileri noktalara ulaşması için her çağda en önemli rolü öğretmenler üstlenmiştir. Hem bilgi birikimleri hem de tutum ve davranışlarıyla yarınları inşa edecek olan çocuk ve geçlerimize ışık olmuşlardır.

Değerli öğretmenlerimiz, bilinçli yurttaşlar yetiştirmek kadar, toplumun her kesiminden insana saygı göstermeyi birincil öncelik olarak görmüştür. Beceri ve yeteneklerin doğru yönde gelişmesini sağlayarak, hayata hazırlanmalarını sağlamıştır.

Tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, Öğretmenler Günü'nü

en içten dileklerimle kutlarım.

Doç. Dr. İrfan S. Günsel

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı

24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Öte yandan Öğretmenlerimiz, gençlerin ve çocukların geleceğine titiz, özenli ve sabırlı bir biçimde yön verir, yaşamlarına ailesi dışındaki en büyük katkıyı sağlar. Bilgi ve beceri dışında, duygularımıza, fikirlerimize ve hayata bakışımıza da en güzel artıları katar.

Öğretmenlerimiz sadece geçmişin ve bugünün değerlerini bize kazandırmaz, yarınlara hazırlayarak her adımımızda bize rehber olur. Her bilgi ve her öğüt, yaşam boyunca yollarımızı ışıkla aydınlatır.

Tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar, Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.

Cemre Suat Günsel Haskasap

Girne Üniversitesi Kurucu Rektör

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.