İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Telsim, Öğretmenler Günü'nde kıdemli öğretmenleri ziyaret etti

Telsim, Öğretmenler Günü’nde kıdemli öğretmenleri ziyaret etti

Öğretmenler Günü'nde tüm Telsim abonesi olan öğretmenleri gün boyu ücretsiz konuşturan Telsim, Kıbrıs'a eğitim alanında büyük emekler veren değerli öğretmenleri de hatırlayarak, ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24/11/14 15:28
okuma süresi: 3 dak.
Telsim, Öğretmenler Günü’nde kıdemli öğretmenleri ziyaret etti
A- A A+

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve Telsim Kurumsal İletişim ekibi ile birlikte Öğretmenler Günü dolayısıyla Kıbrıs'ın en kıdemli kadın öğretmenlerinden Neriman Cahit ve Hatice İncirli'yi ziyaret etti. Her yıl Öğretmenler Günü'nde geleneksel olarak gerçekleşen ziyaretlerde, öğretmenlere Önce Kadın projesi'ndeki kadınların ürettiği el emeği göz nuru koza işi armağan edildi.

CAHİT: "ÖĞRETMENLİK BANA TANRI'NIN ARMAĞANI VE BEN BU ARMAĞANI ÇOK SEVDİM"

Kıbrıs'ın çeşitli bölgelerinde yıllarca öğretmenlik yapmış başarılı bir Türk kadını olan Cahit, Telsim'in ziyaretinden dolayı çok duygulandığını ifade ederek Cahit, Telsim'e duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Ziyaret sırasında, öğretmenlik mesleğini severek yaptığını söyleyen Cahit, öğrencileri çocukları gibi gördüğünü belirterek, "Öğretmenlik bana Tanrı'nın armağanıydı, ve ben bu armağanı çok sevdim. Yetiştirdiğim çocuklar bugün hala beni arayıp hatırımı sorarlar" dedi. Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere duyulan saygı ve sevgiyi göstermek amacıyla yapılan ziyarette konuşan Tanpınar, Kıbrıs Türk basının ve edebiyatının değerli isimlerinden Cahit'in Kıbrıs toplumu için önemli bir rol model olduğuna vurgu yaptı. Tanpınar, "On binlerce çocuk sahibi olan sizin yetiştirdiğiniz tüm çocuklar sizin hakkınızda çok güzel sözler söylüyor. Siz tüm Kıbrıs toplumu için önemli bir rol modelsiniz" dedi.

İNCİRLİ: ÖĞRETMENLİĞİ SEVEREK YAPTIM, ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİ HATIRLAYIP, ARADIKÇA ÇOCUKLAR GİBİ SEVİNİYORUZ

Baf, Lefkoşa, Gaziveren, Yeşilırmak, Güzelyurt ve Lefke bölgesinde öğretmenlik yapan İncirli ise mesleğini severek yaptığını ifade ederek, hatırlanmanın çok güzel olduğunu söyledi. "Öğrencilerimiz aradıkça çocuklar gibi seviniyoruz" diyen İncirli, Telsim'in de kendisini hatırlayarak ziyaret etmesinden dolayı mutlululuk duyduğunu dile getirdi.

TANPINAR: "ÖĞRETMENLERE SEVGİMİZİ VE SAYGIMIZ SONSUZ"

Öğretmenler Günü'nde, Kuzey Kıbrıs eğitimine çok büyük değerler kazandıran isimlerle birlikte olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Tanpınar, "Telsim ailesi olarak bu özel gününüzü yürekten kutluyorum. Hayatımıza yön veren, bize insan olmayı, doğruluğu öğreten sizlere emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz. İyi ki sizin gibi değerlere sahibiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.