İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Hayvan Severler Platformu'ndan işbirliği çağrısı

Hayvan Severler Platformu'ndan işbirliği çağrısı

YDÜ Hayvan Hastanesi'ni ziyaret eden Hayvan Severler Platformu ülkede hayvan sevgisinin arttırılmasına yönelik olarak işbirliği çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 25/11/14 08:58
okuma süresi: 4 dak.
Hayvan Severler Platformu'ndan işbirliği çağrısı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 40 farklı derneğin oluşturduğu Hayvan Severler Platformu'nun Münir Öztürk başkanlığında YDÜ Hayvan Hastanesi'ni ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Memduh Esendal, Hayvan Hastanesi Başhekimi Yar. Doç. Dr. Osman Ergene ve Tanıtım Dairesi yetkililerinden üniversite ve hastane hakkında bilgi alarak çeşitli incelemelerde bulundukları belirtildi.

Ergene; Ülkemizde hayvan sevgisinin artmasına yönelik çalışacağız...

Açıklamada Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene'nin ziyarette yaptığı konuşmada, "Hastanemiz, altyapısı, ameliyathaneleri, muayene odaları ilk müdahale bölümü, Laboratuvarları ve yoğun bakım üniteleriyle ülkemizin bütün ihtiyacına cevap verebilecek şekilde hayat bulmuştur" dediğine yer verildi. Hayvan ve dolayısıyla da toplum sağlığı konularında çok hassas olduklarını ifade eden Ergene "Hayvan Hastanemiz modern tıbbın bütün gereklerini yerine getirirken, sizlerle yaptığımız protokollar kapsamında kimsesiz köpeklerin kısırlaştırılması başta olmak üzere kimsesiz köpeklere sahip çıkılması gibi konularda elinden gelen katkıyı koymuştur ve bundan böyle de hayvan sevgisinin artmasına yönelik olarak yapılacak çalışmalara katkı koymaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Öztürk: YDÜ geleceğimiz için yapılan protokolere karşılık beklemeden imza attı...

Hayvan Severler Platformu Başkanı Münir Öztürk de yaptığı konuşmada, YDÜ Hayvan Hastanesi'nin insan ve toplum sağlığı için çok önemli bir adım olduğunu dile getirerek, YDÜ'ye platforma vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. YDÜ'nün hayvanların sağlığı ve toplumumuzun geleceği için hiç bir karşılık beklemeden yapılan protokollara önemli oranda katkı koyduğunu hatırlatan Öztürk, son teknoloji ile donatılmış, yetkin hekim kadrosuyla YDÜ Hayvan Hastanesi'nin gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

Platforumdan, hayvan sevgisinin arttırılmasına yönelik olarak Eğitim Bakanlığı, belediyeler ile YDÜ'ye işbirliği çağrısı...

Ülkede hayvan sevgisinin arttırılmasına yönelik olarak Eğitim Bakanlığı, belediyeler ile YDÜ'ye işbirliği yapmaları için çağrıda da bulunan Öztürk " Eğitim Bakanlığı, belediyelerimiz ve büyük imkanlara sahip YDÜ'den, öğrencilere, yani gelecek nesillerimize yetişmelerine de pozitif katkısı olacak hayvan sevgisinin aşılanması konusunda işbirliği yapmaları için çağrıda bulunuyoruz" dedi.

Savaşan: YDÜ sosyal sorumluluk projelerine dün olduğu gibi yarın da katkı yapacaktır...

YDÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'nın da ziyarette yaptığı konuşmasında "platforumun yaptığı çağrıyı bizler olumlu değerlendiriyoruz. İlgili tarafların da olurunun alınması halinde YDÜ'nün pek çok konuda dün olduğu gibi bu veya başka sosyal sorumluluk projelerine desteği sürecektir" şeklinde konuştu.

Demirsöz: Burası harika bir yer...

YDÜ Hayvan Hastanesi'ni "Harika bir yer" diye tarif eden Hayvan Severler Platformu Üyesi Oya Demirsöz ise, hastanenin imkanlarının sadece hayvan sağlığı için değil, insan sağlığı için de çok önemli olduğunu vurguladı.

Öksüzoğlu; İnsan ve hayvan sağlığı için bir milat ve KKTC için de büyük bir gururdur...

Hayvan Severler Platformu Üyelerinden Türel Öksüzoğlu da konuşmasında YDÜ Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'e hayvanseverler adına teşekkürlerini sunarak "YDÜ Hayvan Hastane'si, insan ve hayvan sağlığı için bir milat ve KKTC için de büyük bir gururdur" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.