İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tatil yerine cezaevine gitti

Tatil yerine cezaevine gitti

Türkiye'den tatil için ülkemize giriş yapmak isterken üzerinde yapılan aramada 10 gram hintkeneviri ile yakalanan Umut Tazegül, tutuklandı. Soruşturma amaçlı gözaltına alınan Umut Tazegül aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı.

Yayın Tarihi: 26/11/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Tatil yerine cezaevine gitti
A- A A+

Zanlı Umut Tazegül, soruşturmasının tamamlanmasının ardından teminat talebiyle Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı. Yargıç Gökhan Asafoğuları huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, zanlının Türkiye'de öğrenci olduğunu, KKTC'de turist statüsünde olduğunu göz önünde bulundurdu. Zanlı Umut Tazegül'ün ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için 1 ayı geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'nde görevli polis çavuşu Erkan Karam mahkemede verdiği ifadesinde, Umut Tazegül'ün 24 Kasım tarihinde Ercan havalimanından giriş yapmak isterken yakalandığını anlattı. Detektör köpeğin tepki vermesi ile üzerinde yapılan aramada 10 gram hintkeneviri ele geçirilen zanlının gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini söyleyen Erkan Karam, soruşturmanın tamamlandığını kaydetti. Polis çavuşu Erkan Karam, Umut Tazegül'ün KKTC'de turist statüsünde olduğunu belirterek yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.