İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yarım gram uyuşturucuyla yakalandı!

Yarım gram uyuşturucuyla yakalandı!

Narkotik ve kaçakçılığı Önleme Şubesi'ne bağlı polis ekipleri tarafından Lefkoşa'da bir evde yapılan aramada yarım gram bonzai ve içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet sigara ele geçirildi. Polis Nijerya uyruklu A.İ gözaltına alarak dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa'da mahkemeye çıkardı.

Yayın Tarihi: 26/11/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Yarım gram uyuşturucuyla yakalandı!
A- A A+

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında A.İ aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve aranan 1 kişinin olduğunu söyleyerek zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kayıp emareler aranıyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'nde görevli polis çavuşu Erkan karam mahkemede verdiği ifadesinde, A.İ'nin önceki gün Lefkoşa'da yapılan operasyon sırasında gözaltına alındığını anlattı. Polis çavuşu Karam, Nijerya uyruklu zanlının evinde yapılan aramada yarım gram bonzai, üzerinde yapılan aramada ise içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet sigara ele geçirdiklerini söyledi.

Erkan Karam A.İ'nin vermiş olduğu gönüllü ifadesinde söz konusu uyuşturucu maddeyi aynı gün Lefkoşa'da başkasının aracılığı ile ismini bilmediği birinden aldığı yönünde itirafta bulunduğunu kaydetti. Soruşturmanın yeni başladığını ve aranan 1 kişinin olduğunu söyleyen Karam, soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün daha tutuklu kalması talebinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.