İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Sokaklar Telsim Red festivali ile renklendi

Sokaklar Telsim Red festivali ile renklendi

Müşterilerine her zaman kendini özel hissettiren kampanyalar hazırlayan Telsim, Red dünyasındaki avantajlarına yenilerini katmanın heyecanını halkla paylaşmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Yayın Tarihi: 26/11/14 10:44
okuma süresi: 4 dak.
Sokaklar Telsim Red festivali ile renklendi
A- A A+

Lefkoşa, Mağusa ve Girne Sokakları, Türkiye'den gelen Carnaval Turco perküsyon ekibinin sürpriz sokak performanslarıyla şenlendi. Performanslarıyla bulundukları ortamı, adına yakışır bir şekilde karnavala dönüştüren Carnaval Turco ekibi, kırmızı giysiler ve pankartlar eşliğinde birbirinden güzel samba ezgileriyle katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Mağusa'da Salamis Yolu, Lefkoşa'da Dereboyu ve Girne'de Liman'da gerçekleşen etkinlikte sokaklarda kıpkırmızı bir karnaval coşkusu yaşandı. Kırmızı giyen katılımcılar, Carnaval Turco'nun müzikleri eşliğinde taşıdıkları kırmızı pankartlarla sokaklarda eğlenceli bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Telsim Red etkinliğiyle şenlenen sokaklarda katılımcıların taşıdığı pankartlarda Red dünyasının avantajlarını belirten sözcükler yer aldı. "Ailece Red'e Gel, %20 İndirimden Yararlan", "Tarifinizdeki İnterneti Diğer Cihazlarla Paylaştırmak Çok Kolay", "Reddemeyeceğin Eğlence Red'de", "Ücretsiz Lounge Hizmeti Sadece Red'de", "Don't Worry, Be Red", "Kırmızı Geldi, Dertler Bitti", "Keep Calm and Kırmızı Geliyor" gibi ifadelerin bulunduğu kırmızı renkteki pankartlar yürüyüşe renk kattı.

Sokaklarda sürpriz bir şekilde duyulan ritmlerin bir karnavala dönüşmesine tanıklık eden vatandaşlar Telsim'in sürprizini şaşkınlık ve coşku içinde karşıladı. Carnaval Turco'nun muhteşem performansına ritm tutup, dans ederek katılanlar, Telsim'in eğlenceli etkinliği çok yaratıcı bulduğunu kaydetti. Katılımcılar, Telsim'in hem red tarifesindeki avantajları ile hayatlarını kolaylaştırdığını hem de keyifli organizasyonlarla hayatlarına renk kattığını dile getirdiler.

RED DÜNYASI AYRICALIKLARI

Telsim, Red dünyasında müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara hayatlarını kolaylaştıran ayrıcalıklarla dolu bir dünya sunuyor. Telsim Red'de tarifelerden özel tekliflere, hizmetlerden fırsatlara kadar birçok kolaylık yer alıyor. Telsim Red tarifesi kullanan aboneler bol bol konuşuyor, mesajlaşıyor ve özgürce internette dolaşabiliyor. 7 gün 24 saat, müşteriler ne zaman desteğe ihtiyaç duyarsa, özel müşteri hizmetlerini arıyor ve Müşteri Temsilcisi'ne bağlanıp, cevaplarına Telsim Red kolaylığıyla ulaşıyor.

Telsim aboneleri telefonları arızalandığında Mobil Destek Ekibini arıyor ve ekip müşterilerinin bulunduğu yere gidip anında sorunu çözüyor. Red tarifesini kullanan aile bireyleri %20 indirimden faydalanıyor. Red tarifesindeki aboneler internetlerini 3 cihaza kadar ayda 6,90 TL ödeyerek paylaşabiliyorlar. Bunun yanı sıra Telsim Red'liler seçkin %30'a varan indirimlerden faydalanabiliyorlar. Red aboneleri ayrıca özel şoförleri VIP transfer hizmeti sayesinde, uçuşa giderken veya uçuştan dönerken havaalanı ile KKTC içindeki dilediği noktadan ulaşımı sağlıyor. Telsimliler Her Şey Dahil Red Pasaport tarifesinde ise dakika, SMS ve interneti aynen Kıbrıs'taymış gibi kullanabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.