İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kayıp kaptan Nebil Muhammed gözaltına alındı...

Kayıp kaptan Nebil Muhammed gözaltına alındı...

235 sığınmacının KKTC sularında faciadan döndüğü olayda Haj-Zeher adlı geminin kaptanı kısa süre önce Mersin Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı tarafından gözaltına alındı...

Yayın Tarihi: 27/11/14 12:23
okuma süresi: 1 dak.
Kayıp kaptan Nebil Muhammed gözaltına alındı...
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Kıbrıs Postası'nın günlerdir gündeme taşığı, mültecileri taşıyan geminin kayıp kaptanı Nebil Muhammed Anni 5 günün ardından Mersin Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı tafından gözaltına alındı.

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu'nun Meclis'teki konuşmasına konu olan olayda kendisinin 1 saat önce aldığı bilgiye göre Haj Zeher adlı geminin kaptanı Nebil Muhammed Anni'nin Mersin Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı tafından gözaltına aldığını söyledi.

Konu ile ilgili geniş bir konuşma gerçekleştiren Sucuoğlu, kaptanın KKTC'de değil de Türkiye'de gözaltına alınmasını değerlendirdi...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.