İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Önce Kadın Projesi'ndeki kadınlar ileri satış teknikleri konusunda bilinçlendi

Önce Kadın Projesi’ndeki kadınlar ileri satış teknikleri konusunda bilinçlendi

Telsim ve İş Kadınları Derneği işbirliğinde hayata geçirilen "Önce Kadın" projesi kapsamında kadınların girişimcilik yönününü güçlendirmek ve satış konusundaki becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 28/11/14 09:47
okuma süresi: 4 dak.
Önce Kadın Projesi’ndeki kadınlar ileri satış teknikleri konusunda bilinçlendi
A- A A+

Mağusa bölgesinde başlanan eğitimlerin ikinci durağı Serdarlı oldu. Serdarlı Sağlık ve Kültür Derneği, Göndendere Kültür ve Sanat Derneği ile Serdarlı bölgesinde evde üretim yapan tüm kadınların katıldığı eğitim, Telsim Raporlama ve Eğitim Kıdemli Uzmanı Özgür Çakmak tarafından verildi. Serdarlı Belediyesi'nde gerçekleşen eğitime Serdarlı Belediye Başkanı Salih Bayraktar da katıldı. Eğitimde katılımcılara , etkili ve verimli satış yapabilmeleri konusunda bilgi aktarıldı.

BAYRAKTAR: PROJE, ÜRETİCİ KADINLARIMIZI EKONOMİK AÇIDAN GÜÇLENDİRİYOR

Serdarlı Belediye Başkanı Salih Bayraktar eğitimle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede yöresel zenginliğimiz açısından kadınların ürettiklerini pazarlayıp, ekonomik anlamda güçlenmesi için katkı koyan Telsim'e ve İş Kadınları Derneği'ne teşekkür etti. Bayraktar, " Proje kapsamında bizim bölgemizdeki kadınların da ürettiklerini kazanca dönüştürebildiklerini görmek beni mutlu ediyor. Kadınlarımızın ürünlerini pazarlamalarına olanak sağlayan Telsim'e teşekkür eder, üretici kadınlarımıza hayırlı satışlar dilerim"

KADINLAR, ETKİLİ PAZARLAMA YÖNTEMLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİ

Türkiye Vodafone'da uygulanan "Önce Kadın" projesinden ilk 9 ay içerisinde 79.000 kadının faydalandığı bilgisini katılımcılarla paylaşan Çakmak, Kıbrıs'ta da önemli sayıda kadının proje sayesinde ekonomik özgürlüklerini kazanıp, ürettiklerini kazanca dönüştürdüğünü söyledi. El emeği göz nuru ürünleri daha etkili şekilde sunup, satabilmenin incelikleri hakkında bilgilenen kadınlar eğitimi çok faydalı bulduklarını kaydettiler. Katılımcılar eğitimle ilgili görüşlerini şöyle aktardılar.

NAHİDE KURUMANASTIRLI( SERDARLI KÖY KADIN KURSU ÖĞRETMENİ):

Sunumu çok başarılı buldum. Benim de kursiyerlerimi eğitirken faydalanabileceğim ileri satış yöntemleri konusunda bilgilendim. Kadınları satış konusunda teşvik eden ve cesaretlerinden bir seminer olduğunu düşünüyorum. Sunum esnasında Özgür Bey'in de dediği gibi, biz kadınların başaracağına, satışlarımızı arttıracağımıza ve çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.

CEMALİYE BÜYÜKADAM: 67 yaşındayım. Küçük yaşlardan itibaren sele sepet üretiyorum. Bu işi severek yapıyorum. Bugünkü eğitimde satış yaparken müşterilere nasıl davrancağımız konusunda bilgilelerimize yenilerini kattık. Satışlarım iyi; ama bu eğitimden sonra daha da iyi olacak.

DURŞEN KULLE: Uzun yıllardan beri estetisyenlik yapıyorum. Ek olarak da pastelli yapıyorum. Beni cesaretlendiren ve yüreklendiren bir eğitim oldu. Kendime güvenimi arttıran bilgiler edindim. Eğitimi düzenleyen Telsim'e teşekkür ederim.

VİJDAN KARAGÖZLÜ( SERDARLI SAĞLIK VE KÜLTÜR DERNEĞİ BAŞKANI): Eğitimlde üretilen malların nasıl doğru şekilde pazarlanabileceğini öğrendik. Biz dernek olarak dernek üyesi kadınları bu projeden faydalanmaları için teşvik ediyoruz. "Önce Kadın İlan Servisi" üretici kadınlara değer veren bir proje. Eminim ki pek çok kadınımız bu projenin verimini görecektir.

FİLİZ BAYRAKTAR (SERDARLI SAĞLIK VE KÜLTÜR DERNEĞİ İLE GÖNENDERE KÜLTÜR SANAT DERNEĞİ YÖNETŞM KURULU ÜYESİ):

Önce Kadın Projesi'ni çok başarılı buluyorum. Çevremdeki bütün kadınları bu projeden yararlanmaları için yüreklendiriyorum. Evlerinde üretim yapan kadınların ürettiklerini pazarlaması için ikna etmeye çalışıyorum. Telsim'e bzi kadınlara değer verdiği için teşekkür ediyorum.

Telsim ile İş Kadınları Derneği iş birliğinde hayata geçirilen "Önce Kadın İlan Servisi" kapsamında üretici kadınlara yönelik düzenlenen satış eğitimleri ilerleyen günlerde çeşitli bölgelerdeki üretici kadınlara verilmeye devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.