İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Turgay Hilmi yeniden başkan

Turgay Hilmi yeniden başkan

Almanya'da faaliyet göstermekte olan Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği Başkanlığına Turgay Hilmi oy birliği ile yeniden seçildi.

Yayın Tarihi: 29/11/14 09:21
okuma süresi: 2 dak.
Turgay Hilmi yeniden başkan
A- A A+

As başkanlığa ise Dieter Herzog ve Manfred Bretschneider seçildiler.

Turgay Hilmi tarafından 1997 yılında kurulan Kuzey Kıbrıs'ın Dostları Derneği, Almanya ile KKTC arasındaki kültürel ve sosyal işbirliğini e üst düzeyde sürdüren kurum olarak bilinmektedir.

Dernek KKTC'de Almanya işbirliğinde yapılan en büyük sanat etkinlikleri arasında olan G. Verdi'nin Otello Operası, W.A. Mozart'ın Saraydan Kız Kaçırma ve Sihirli Flüt Operaları, Carl Orff'un en tanınmış eseri Carmina Burana, Girne Opera Geceleri yanında birçok konser ve resitallerin gerçekleşmesinde de öncülük etmiştir.

Derneğin diğer faaliyetleri ise ihtiyacı olan vatandaşlara yardım, hastanelere mamograflar, diyaliz aletleri, röntgen cihazları, yüzlerce tekerlekli sandalye, ambülans ve sosyal faaliyet gösteren birçok derneğe katkı koymaktır.

Turgay Hilmi yeniden başkan olarak seçildikten sonra yapmış olduğu açıklamada ekibi ile birlikte KKTC'de sosyal ve kültürel alanlardaki çalışmalarını daha da yoğunlaştıracaklarını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.