İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Hayvan Hastanesi'ne Türkiye'den ziyaretler başladı

YDÜ Hayvan Hastanesi’ne Türkiye’den ziyaretler başladı

Türkiye Hayvan Hakları Federasyonu, Türkiye'den Hayvan Hakları Federasyonu'nun gençlik yapılanması olarak çalışmalarını yürüten Genç HAYTAP yanısıra Kuzey Kıbrıs'tan Altın Patiler Kulübü Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 29/11/14 11:33
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Hayvan Hastanesi’ne Türkiye’den ziyaretler başladı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Türkiye Hayvan Hakları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Dr. Ufuk Bayraktar, yine Türkiye'den Genç HAYTAP Koordinatörü Fırat Özgül ve Kuzey Kıbrıs'tan da Altın Patiler Kulübü Başkanı Bilgin Günsoy'un Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi'ni ziyaret ederek Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene'den bilgi aldılar.

Ergene: Hastane işlevsel, modern ve sonuç odaklı...

Konuklarına ayrıntılı bilgiler veren Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene hastanenin işlevsel, modern ve sonuç odaklı olduğunu söyledi. Ergene konuşmasında "Poliklinik ve yataklı hasta hizmeti vermek üzere tasarlanan hayvan hastanesinde resepsiyon ve hasta kabul bölümü, bekleme salonu, 4 adet genel muayene odası, 1 adet özel muayene odası, traş ve banyo odası, tedavi ve hasta takibi sırasında gerekli olan tüm fonksiyonlara kolaylıkla ulaşılabilecek bir genel tedavi alanı, tedavisi yatarak sürecek ve yakın takip gerektiren hastalar için hospitalizasyon odaları, eczane, merkezi tanı laboratuvarı, dijital röntgen, ultrason ve endoskopi odaları, ameliyat öncesi hazırlık odası, sterilizasyon, biri yumuşak doku biri de ortopedik cerrahi için iki adet ameliyathane ve post-operatif yoğun bakım üniteleri bulunmaktadır" diye konuştu.

Bayraktar: Hayvanlara bu denli değer veren YDÜ'yü kutluyorum...

Hatane'nin tüm ayrıntılar düşünülerek yapıldığını ve burada böyle bir yapının hayat bulmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Türkiye Hayvan Hakları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Dr. Ufuk Bayraktar ise "KKTC'de hayvanlara bu kadar değer veren bir üniversitenin, YDÜ'nün ve Veteriner Fakültesi'nin bulunması federasyonumuzu ve beni son derece mutlu etmiştir. Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.