İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çetinkaya'ya Taşyapı Grubu'ndan sponsorluk desteği

Çetinkaya'ya Taşyapı Grubu'ndan sponsorluk desteği

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya Türk Spor Kulübü'ne Taşyapı Grubu sponsor olarak destek verdi. Taraflar arasındaki anlaşma dün Çetinkaya lokalinde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. Kulüp başkanı Meriç Erülkü ve Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı anlaşmaya imza koydular.

Yayın Tarihi: 06/12/14 09:47
okuma süresi: 2 dak.
Çetinkaya'ya Taşyapı Grubu'ndan sponsorluk desteği
A- A A+

Kulüp lokalinde düzenlenen basın toplantısında ilk olarak Çetinkaya ile ilgili sinevizyon gösterisi yapıldı, ardından Dt. Öner Özerden kulüp tarihi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

Çetinkaya Başkanı Meriç Erülkü yaptığı konuşmada yönetimi ile birlikte görev almaktan gurur duyduğunu belirtti. Taşyapı'ya yaptığı desteklerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Erülkü, ülkeden aldığını ülkeye geri veren Emrullah Turanlı'ya teşekkürü bir borç bildiğini kaydetti. Bugünden sonra Kıbrıs Türk futbolunda bazı şeylerin değişeceğine inandığını söyleyen Erülkü, profesyonel anlamda kendi ayakları üzerinde duran bir Çetinkaya yaratmak istediklerini dile getirdi.

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı yaptığı konuşmada sözlerine "Ben size hoşgeldim" diyerek başladı. Misafir olanın kendileri olduğunu, buna karar verdikleri 2 buçuk yıllık süre zarfında kendilerinin işinin gençlerle olduğunu belirtti. Kıbrıs gençliğini hareketlendirmeleri gerektiğini söyleyen Turanlı, bunun en önemli ayağının spor olduğunu kaydetti. Çetinkaya'dan öneri geldiğinde tereddüt etmeden kabul ettiğini belirten Turanlı, sponsor olmaktan öte ne yapacağını düşündüğü dile getirdi.

Genç sporculardan Kıbrıs'ın gözbebeği olmalarını, örnek olmalarını, sadece maç kazanmak değil Kıbrıs gençliğini hareketlendirmelerini istediğini dile getiren Turanlı, maçlardan ücret alınmayacağını, bunu kendisinin sağlayacağını söyledi.

Futbolcuları yanına çağıran Turanlı, herhangi bir problemleri olduğunda kendilerinin yanına gelmelerini istedi. Kıbrıs halkının yüz akı olmalarını isteyen Turanlı, teknik Direktör Hüseyin Taşkıran ve futbolculardan bu sözü aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.