İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Sağlıklı yaşamak için hayvan sağlığı çok önemli!

Sağlıklı yaşamak için hayvan sağlığı çok önemli!

Sağlıklı ve Onurlu Yaşam Derneği YDÜ Hayvan Hastanesi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 11/12/14 09:34
okuma süresi: 4 dak.
Sağlıklı yaşamak için hayvan sağlığı çok önemli!
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Sağlıklı ve Onurlu Yaşam Derneği Başkanı Cemal Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri YDÜ Hayvan Hastanesi'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, Başhekim Yrd.Doç. Dr. Osman Ergene ile Tanıtım Dairesi yetkililerinden bilgi aldılar.

Petshop'da Sadece Tedaviyi Destekleyici Ürünler Bulunuyor...

Dördü aynı düzene, aynı içeriğe sahip standart muayenelerin yapıldığı odalar yanısıra, göz, diş gibi muayenelerin yapıldığı bir de özel muayene odasına sahip hastanenin toplamda beş ayrı mekanda PET hayvanlarına sağlık hizmeti verdiklerini anlatan Ergene "Hastalarımıza hekimlerimiz ilk olarak muayene odalarında müdahale ediyorlar. Yapılan kontroller sonrasında şikayetleri eğer muayene odalarında giderilebiliyorsa hastalarımızı buradan taburcu ediyoruz. Eğer daha ileri tetkik ve tedavi gerektiren bir durum var ise muayene odalarının tümünün ve ayrıca hastanenin laboratuvar, radyoloji gibi diğer birimlerinin de bağlantısı bulunan tedavi meydanına alıyoruz. Gereken işlemleri yapmamızın ardından hastalarımızı taburcu ediyoruz. Ya da gerektiği durumlarda hastalarımıza yataklı diye isimlendirdiğimiz bölümlerde yatırarak da tedavi veriyoruz" dedi. Hastanede ayrıca bir de Petshop bulunduğunu anlatan Ergene Petshop'da sadece tedavi destekleyici ürünler bulunacağını balık kuş gibi hayvan satışının olmayacağını vurguladı.

İlaçlar Eczanemizden Temin Edilebiliyor...

Ergene "Hastalarımızın ilaç ihtiyacı olması durumunda hastanemiz içinde bulunan eczanemizden ilaçlarını da temin ediyoruz" diye konuştu.

Labaratuarlarımız Bütün Veteriner Hekimlerin Hizmetinde...

YDÜ Hayvan Hastanesi'ndeki Labaratuarların bütün Ada'ya hizmet etme kabiliyetine sahip olduğunu anlatan Ergene "Labaratuarlarımız hayvancılarımızın ve bütün veteriner hekimlerimizin hizmetindedir" dedi.

Katarakt ameliyatlarından, sinir sistemi ameliyatına kadar bütün ameliyatları yapıyoruz...

Hastanede iki ayrı ameliyatanenin bulunduğunu belirten Başhekim Ergene, " son teknoloji ile donatılan ameliyatanelerimizde bütün ameliyatları yapabiliyoruz. Konusunda uzman hocalarımız tam donanımlı ameliyatanelerimizde özel cihazlar ve mikroskopların da yardımıyla katarakt ameliyatlarından sinir sistemi ameliyatına kadar ihtiyaç duyulan bütün ameliyatları yapıyoruz. Ayrıca yoğun bakım hizmetini de en iyi şartlarda sunuyoruz" dedi.

Başkan Kılıç: Suat Hocadan Allah Razı Olsun...

Sağlıklı ve Onurlu Yaşam Derneği Başkanı Cemal Kılıç ise, "Gördüklerimiz karşısında hayretler içinde kaldık. Bu güne kadar böylesine mükemmel bir hastane görmedik. Gördüklerimiz ve işittiklerimizden anlıyoruz ki böylse bir hastane Dünya'da da yok. Özellikle bizim gibi hayvanlarla iç içe yaşayan ve onları çok seven bir toplumun, yüksek kabiliyete ve teknolojiye sahip bir hastaneye kavuşması bizleri çok mutlu etmiştir. Sağlıklı yaşam için hayvanların sağlıklı olması çok önemlidir. Bundan böyle insanlar kadar hayvanların da ihtiyaç duydukları bakımı alabilecek olmaları toplum sağlığı açısından büyük bir kazanımdır. Bundan sonra hayvanlarımızla ilgili herhangi bir sorun olduğunda başvuracağımız yer burasıdır. Dolayısıyla Allah Suat Hocadan razı olsun ve emeği geçenlerden"diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.