İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Latif Akça'dan gazetemize açıklama

Latif Akça'dan gazetemize açıklama

CTP-BG Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya'nın dün kişisel Sosyal Medya hesabından kendisine küfür ve hakaretler yağdıran kişilere dava açacağını ifade etmesi ve Kıbrıs Postası Gazetesi'nin de Derya'ya yapılan ağır hakaretlere kaşı tavır göstermesi üzerine, adı açıklamamızda geçen ve derneğin ve kendisinin yayınlarının dünden itibaren yayımlanmayacağı bildirilen Latif Akça, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 17/12/14 10:36
okuma süresi: 2 dak.
Latif Akça'dan gazetemize açıklama
A- A A+
Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Başkanı Latif Akça gazetemize telefon yolu ile ulaşarak, kendisinin ağır hakaretler yapan kişilerle aynı kategoride değerlendirilmemesi gerektiğini ifade etti ve ardından da Kıbrıs Postası Gazetesi Haber Merkezi'ne gönderdiği basın açıklaması ile, kendisinin Facebook'ta paylaştığı iletide hiçbir hakaret veya küfür olmadığını belirtti. Akça'nın açıklamasının tam metni şöyle:

Kıbrıs Postası Gazetesi Haber Merkezi,

Bildiğiniz üzere önceki gün K.K.T.C. Meclisi'nde yapılan konuşmalar esnasında Milletin vekili olan Doğuş Derya'nın yaptığı açıklamaya tepki olarak Facebook hesabımda yapmış olduğum bir iletimin hakaret içerdiği gazeteniz tarafında belirtilmiş ve Derneğin haberlerini yayınlamayacağınızı vurguladınız. Benim Facebook'ta yapmış olduğum iletim hiçbir hakaret ve küfür içermediğini, bilgilerinize sunarım.

Saygılarımızla,

Rauf R. Denktaş Ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu (a)

Latif AKÇA

Genel Başkan

İlgili haberler:

Doğuş Derya'ya Sosyal Medya'da ağır hakaretler
Kıbrıs Postası'ndan Derya'ya saldıranlara tepki!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.