İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Kaner: "YDÜ Hayvan Hastanesinden Etkilenmemek mümkün değil"

Kaner: "YDÜ Hayvan Hastanesinden Etkilenmemek mümkün değil"

Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi A. Serhan Kaner ve beraberindeki heyet YDÜ Hayvan Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastaneye ilişkin bilgiler aldı.

Yayın Tarihi: 17/12/14 10:55
okuma süresi: 5 dak.
Kaner: "YDÜ Hayvan Hastanesinden Etkilenmemek mümkün değil"
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; A. Serhan Kaner başkanlığında YDÜ Hayvan Hastanesi'ni ziyaret eden Kaner Grubu, YDÜ Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Memduh Esendal, hayvan Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene'den sağlık hizmetleri ve toplum sağlığı faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Savaşan; Jazz Müziği Kültüründen Esinlenerek Doğan 'Eukanuba' Kurucu Rektörümüz Günsel'in Felsefesini Tarif Ediyor…

Ahmet Savaşan ziyarette yaptığı konuşmada "ülkemizin saygın kuruluşlarının başında gelen Kaner Gurub'a yakın işbirliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler Hayvan Hastanemizde, 1940'larda evrimleşerek kendine has eşsiz bir dili beraberinde getiren jazz müziği kültüründen esinlenerek ortaya çıkan ve ister yeni bir şarkı ister hızlı bir araba olsun, en üst seviyede ve benzerlerinden üstün olan şeyler için kullanılan "Eukanuba"nın ürünlerini ("You-Kan-Noo-Bah" – "yu-ken-no-ba" şeklinde okunur) tercih ediyoruz. "Eukanuba" sözü Kurucu Rektörümüz Dr. Suat İ. Günsel'in felsefesini de çok iyi tarif ediyor. Dünya'da kabul gören kaliteli kedi ve köpek maması Eukanuba'yı ülkemize getirdiğiniz hayvan sağlığı açısından son derece önemli kazanım" dedi.

Prof. Dr. Esendal: Hastanenin Kabiliyetlerinden Yararlanan Öğrencilerimiz, İyi Yetişmiş Veteriner Hekimler Olarak Mezun Olacak...

YDÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Memduh Esendal, uygulamanın eğitimin bir parçası olduğunu dile getirerek, Hayvan Hastanesi'nin özellikle öğrencilerin PET hayvanlarıyla ilgili teorik derslerde gördüklerini, pratik olarak birebir uygulamaları bakımından son derece önemli bir avantaj yarattığını söyledi. Prof. Dr. Esendal "teorik eğitimlerimiz yanısıra hastanemizin kabiliyetlerinden de yararlanan öğrencilerimiz, iyi yetişmiş veteriner hekimler olarak mezun olacaklar" dedi.

Ergene; Sektörün Bütün Aktörleri İle Yakın İşbirliği Yapacağız...

Başhekim Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene ise yaptığı konuşmada, Kaner Gruba hastanenin hem açılışında hem de sonrasında gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, sektörün bütün aktörleri ile yakın işbirliği yapacaklarını ifade etti.

Ülkemizdeki Hayvan Sağlığı Konusunda Var Olan Eksikliği Gidermek Amacı İle Tam Teşekkülü Bir Hastane Yapılmıştır...

Ergene, çıtayı yükseltmelerinin nedeninin hayvan sağlığı ve dolayısı ile de insan sağlığına verdikleri önemden kaynaklandığını dile getirerek " ülkemizdeki hayvan sağlığı konusunda var olan eksikliği gidermek amacı ile tam teşekkülü bir hastane yapılmış ve ülke hayvancılığı ile veteriner hekimlerimiz başta olmak üzere sektörün hizmetine sunulmuştur" dedi.

A. Serhan Kaner; Böyle Donanımlı Bir Yer Hiç Görmedim. Etkilenmemek Mümkün Değil...

Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi A. Serhan Kaner de yaptığı konuşmasında, Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel ile Yakın Doğu Üniversitesi'ne ülkemize kattığı değerler için teşekkür ederek " toplum sağlığının hayvanlardan bağımsız düşünülemeyeceğini biliyoruz. Bu anlamda yarattığınız değer son derece kıymetlidir. Temsil ettiğimiz Eukanuba markası, artık beslenmede çığır açan öncü bir marka anlamını taşımakla birlikte, ortaya koyduğu pek çok standardı da dünya çapında beslenme uzmanları tarafından takip edilerek uygulanmaktadır. Sizler gibir örnek bir üniversitemizin de Dünyaca ünlü bir marka olan Eukanuba'yı tercih etmeniz aslında pek çok şeyi tarif ediyor. Ben ülkemize sağlık açısından son derece önemli katkıda bulunacak tam teşekküllü hayvan hastanesi için tekrardan YDÜ ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.