İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Töre: "Muhaceret Af Yasası yeniden gündeme gelmeli"

Töre: "Muhaceret Af Yasası yeniden gündeme gelmeli"

İçişleri Bakanlığı bütçesi görüşülürken söz alan UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre, muhaceret af yasasının 2015 yılında yeniden gündeme gelmesi gerektiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 17/12/14 17:53
okuma süresi: 1 dak.
Töre: "Muhaceret Af Yasası yeniden gündeme gelmeli"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Deniz ABİDİN

İçişleri Bakanlığı bütçesi görüşülürken söz alan UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre, İçişleri Bakanlığı'nın önemli ve büyük bir bakanlık olduğunu kaydederek, eşdeğer mal alamayan vatandaşlar olduğunu söyledi. Töre, içişleri bakanlığının bu konuyu tekrar gündeme getirmesi gerektiğini belirtti. Bakanlık bünyesinde muhaceret af yasası çıktığını belirterek, 2015 yılında bu yasansın tekrarlanması gerektiğini söyledi. Konuşmasında kırsal kesim arsalarına da değinen Töre, bu konunun da bakanlığın gündeminde olması gerektiğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.