İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Derya ile Töre arasındaki ipler koptu!

Derya ile Töre arasındaki ipler koptu!

Ada Tv'de yayınlanan ve Gözde Akben'in sunduğu Günaydın Ada programında Milletvekili Zorlu Töre ile Doğuş Derya arasındak ipler koptu.

Yayın Tarihi: 18/12/14 10:09
okuma süresi: 1 dak.
Derya ile Töre arasındaki ipler koptu!
A- A A+

Hasan YIKICI

Töre'nin Doğuş Derya'yı hedef gösterdiği gerekçesiyle televizyon programına katılan Doğuş Derya canlı yayına Zorlu Töre'den utanç duyduğunu ifade ederek, "Kendisinin geçmişinde de hedef gösterdiği kişiler oldu. Zorlu Töre'yi buradan kınıyorum ve utanç duyuyorum" dedi.

Bugüne kadar tüm farklılıklarına rağmen arada bir sohbet etmişliklerinin olduğunu kaydeden Derya, "bundan sonra kendisiyle hiçbir şekilde muhatap olmayacağımı, mecliste konuşurken orada olmayacağımı ve kendisiyle selamı sabahı keseceğimi buradan kamuoyuna duyururum" dedi.

Derya, ada insanlarını iki toplumlu bir barışa ihtiyacı olduğu gibi Kıbrıs'ın kuzeyinde yaşayanların da iç barışa ve sağduyuya ihtiyacı olduğun kaydetti.

Derya Zorlu Töre'nin cevap vermeye kalkması üzerine, "kendisiyle konuşacak hiçbir şeyim yoktur" diyerek telefonla katıldığı programdan ayrıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.