İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Umut Orkestrası sevenleriyle buluşuyor

Umut Orkestrası sevenleriyle buluşuyor

Umut Eğitim ve Kültür Evi bünyesinde kurulan Umut Orkestrası, Kuzey Kıbrıs Turkcell katkılarıyla 20 Aralık Cumartesi akşamı Murat Menket yönetiminde sahne alacak

Yayın Tarihi: 18/12/14 15:45
okuma süresi: 2 dak.
Umut Orkestrası sevenleriyle buluşuyor
A- A A+

Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi bünyesinde kurulan Umut Orkestrası, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in katkılarıyla 20 Aralık Cumartesi akşamı Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde bir konser veriyor.

Umut Orkestrası'nın konserinden elde edilecek gelir 'Umut Eğitim ve Kültür Evi'ndeki çocuklara destek amacıyla kullanılacak.

Konser ile birlikte Umut Eğitim ve Kültür Evi'nin 3'üncü yaşı da kutlanırken, Aralık ayının 'Çocukluk Çağı Kanserleri Farkındalık Ayı' olması da etkinliğe ayrı bir anlam kazandırdı.

Çocuklar ve gençler yararına

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in katkılarıyla 20 Aralık 2014, Cumartesi günü, Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde yer alacak konser, saat 20.00'de başlayacak.

Konser halka açık olup tüm geliri Umut Eğitim ve Kültür Evi'ndeki çocuklar ve gençler için kullanılacak.

15 TL olarak açıklanan konser biletleri, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Merkez Binası, Umut Eğitim ve Kültür Evi Binası ve konser girişlerinde temin edilebilecek.

Murat Menket yönetiminde

2012 yılından itibaren çalışmalarını sürdüren Umut Orkestrası, Umut Eğitim ve Kültür Evi bünyesinde gönüllü olarak görev yapan müzisyenlerden oluşuyor.

Sosyal sorumluluk amaçlı konseriyle dikkat çeken 31 kişilik orkestrada, yan flüt, klarnet, trompet, keman, viyola, çello, kontrabas, gitar ve vurmalı çalgılar gibi enstrümanlar yer alıyor. Orkestrayı Murat Menket yönetecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.