İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

GÜÇ-SEN, Gümrük çalışanlarını tebrik etti

GÜÇ-SEN, Gümrük çalışanlarını tebrik etti

Güç-Sen, Narkotik kaçakçılığı ile ilgili basın açıklaması yayımladı. Açıklamanın tam metni şöyle:

Yayın Tarihi: 18/12/14 15:50
okuma süresi: 2 dak.
GÜÇ-SEN, Gümrük çalışanlarını tebrik etti
A- A A+

Gümrük Dairesi altyapı ve personel eksikliğine rağmen her türlü mal ve Narkotik kaçakçılığına karşı mücadele etmektedir.

Polisin basın bülteninden yanlış anlaşılması üzerine 17 Aralık 2014 tarihinde bazı Gazete ve İnternet haber sitelerinde yayınlanan haberlerin aslı şu şekilde gerçekleşmiştir;

15 Aralık, 2014 tarihinde saat 17:45 sularında Lefkoşa Kargo Ambarı Şubesi'nde Yurtiçi Kargo'nun getirmiş olduğu kargolar içerisinde görevli Gümrük Memuru tarafından yapılan muayene esnasında bir koli içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan madde tesbit edilmiş ve kayıt altına alınan bu maddeler Tutanak karşılığında Narkotik Polisine teslim edilmiştir.

Teslim esnasında Polis söz konusu uyuşturucunun iyi kalite esrar olduğunu söylemiştir.

Ayrıca 26 Eylül 2014 tarihinde yine Yurtiçi Kargo'nun getirmiş olduğu kargo arasında 10 adet extacy hap ve bir miktar esrar tesbit edilmiş ve Polise tutanak karşılığında teslim edilmiştir.

GÜÇ – SEN, tüm Gümrük memurlarını bir kez daha özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, her türlü gümrük işlemleri ve her türlü kaçakçılıkla ilgili mücadelenin etkin ve eksiksiz bir şekilde yürütülebilmesi adına eksik personel ve gerekli alt yapının süratle giderilmesini bir kez daha Hükümet'ten talep ederiz.

Erol Emin

Başkan.

Yönetim Kurulu (a)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.