İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Reşat sordu: "Derya'ya söylenenlerden ne farkı var?"

Reşat sordu: "Derya'ya söylenenlerden ne farkı var?"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat, bugünkü köşe yazısında, dün Meclis'te gerçekleşen Doğuş Derya'ya destek eylemini yazdı.

Yayın Tarihi: 19/12/14 08:01
okuma süresi: 1 dak.
Reşat sordu: "Derya'ya söylenenlerden ne farkı var?"
A- A A+

Reşat, "Doğuş Derya'nın ifade özgürlüğünü savunup tavır alırken bunun suistimal edilebileceğini ve tepki verdikleri gibi davranılabileceğini hesaba katmadık. Doğuş Derya'yı destekleme amacıyla dün Meclis'te eylem yapanların attığı sloganların birini duyunca en az Bertan Zaroğlu ve Kenan Akın'ın ifadelerini duyduğum anki gibi irkildim ve iğrendim. "Zorlu Alço'yu istiyoruz" sloganı en az Doğuş Derya ile ilgili sosyal medya üzerinde paylaşılan ifadeler kadar çirkin ve ağır hakaret içeriyor. Nuri Alço benzetmesi ve Zorlu Töre'nin bir tecavüzcü olduğu imasının Doğuş Derya'ya söylenenlerden ne farkı var biri bana açıklasın."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi iPhone telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.