İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Üstel: "Geçmişi unutmadan, sağlam adımlarla ileriye yürünmeli"

Üstel: “Geçmişi unutmadan, sağlam adımlarla ileriye yürünmeli”

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı ve Girne UBP Milletvekili Dt. Ünal Üstel 21-25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası nedeniyle anma mesajı yayınladı.

Yayın Tarihi: 19/12/14 15:19
okuma süresi: 1 dak.
Üstel: “Geçmişi unutmadan, sağlam adımlarla ileriye yürünmeli”
A- A A+

Kıbrıs tarihine "Kanlı Noel" olarak geçen ve Kıbrıs Türklerinin hafızalarında acı iz bırakan 21 Aralık mücadelesi ve şehitlerinin, Rumların Kıbrıs'ı Yunanistan'a bağlama hedefiyle giriştikleri bir soykırım hareketinin ilk uygulaması olduğuna işaret eden Cumhuriyet Meclisi Başkan Yarımcısı Üstel "Geçmişi unutmadan, bizden sonraki neslin bunları bilerek sağlam adımlarla ileriye yürümesi için bu günlerin hatırlanması, anlatılması ve anılması çok önemlidir" dedi.

Üstel şöyle devam etti;

"21 Aralık 1963 Milli Mücadele ve Şehitler haftası münasebetiyle 51 yıl önce yapılan bu katliam sonucunda can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyoruz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.