İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kamu Hizmeti Komisyonu Yeterlik Sınavları yapıldı

Kamu Hizmeti Komisyonu Yeterlik Sınavları yapıldı

Kamu Hizmeti Komisyonu, Yeterlik Sınavlarının Üst Düzey ve Ortaokul Düzeyi sınavlarını, bugün gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 20/12/14 17:45
okuma süresi: 2 dak.
Kamu Hizmeti Komisyonu Yeterlik Sınavları yapıldı
A- A A+

Kamu Hizmeti Komisyonu'ndan verilen bilgiye göre, Lefkoşa Türk Maarif Koleji'nde yer alan sınav saat 14.00'te başladı ve 75 dakika sürdü.

Komisyon, "Merkezi Cezaevi Müdürlüğü IV. Derece Erkek Gardiyan Eri ve IV Derece Kadın Gardiyan Eri münhali" için yapılacak sınavların ise yarın Türk Maarif Koleji'nde saat 14.00'te gerçekleştirileceğini kaydetti.

Yeterlik sınavlarının Orta Düzey ve Alt Düzey sınavları ise 27 Aralık'ta yapılacak. Sınava katılacak adaylara sınavların yeri ve zamanı ilerleyen günlerde kısa mesaj (SMS) olarak gönderilecek, ayrıca web sitesi aracılığı ile duyurulacak.

Kamu Hizmeti Komisyonu, sınavlar sonrası açıklanacak sonuçların "geçici" olduğunu ifade ederek, sonuçların 3 iş günü olan itiraz süresi sonrasında kesinleşeceğini kaydetti. Yeterlik Sınavlarında 60 ve üzeri puan alan adaylara başarı belgeleri, 3 iş günü itiraz süresinden sonra sonuçların kesinleşmesiyle birlikte Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı tarafından verilmeye başlanacak.

Sınav sonuçları adaylara, basına ve tüm ilgililere Kamu Hizmeti Komisyonu'na ait khk.kamunet.net adresli web adresinden duyurulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.