İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Alpay Afşaroğlu anjiyo oldu

Alpay Afşaroğlu anjiyo oldu

Başbakanlık Müsteşarı Alpay Afşaroğlu, dün akşam saatlerinde kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde anjiyo oldu. Kalp damarlarında daralma saptanan Afşaroğlu'na "Akut Kroner Sendrom" teşhisi konuldu.

Yayın Tarihi: 21/12/14 12:31
okuma süresi: 2 dak.
Alpay Afşaroğlu anjiyo oldu
A- A A+

Başbakanlık Müsteşarı Alpay Afşaroğlu, dün akşam saatlerinde kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde anjiyo oldu.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Bülent Dizdarlı, Afşaroğlu'na yapılan operasonla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Dr. Dizdarlı açıklamasında şöyle dedi:

"Dün akşam saatlerinde göğüs ağrısı şikayetleri ile hastanemize başvuran Sayın Alpay Afşaroğlu hemen hospitalize edilmiştir. Yapılan ön tektiklerinde EKG de değişiklikler, troponinde yükselme saptanması üzerine acil anjioya alınmıştır. Çok damarında daralma saptanan sayın Afşaroğuna AKUT KORONER SENDROM tanısı konulup tedavisine başlanmıştır.

Şu an için durumu stabil olmakla beraber tedavisi yoğun bakım servisinde sürdürülmektedir

Hastanının tedavisinin idamesi ile igili planlama yarın hastanemizde rutin olarak yapılan kardiyoloji-kalp damar cerrahisi konseyinde kararlaştırılacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.