İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Telsim'den en son teknoloji telefon yeni yıl hediyesi

Telsim'den en son teknoloji telefon yeni yıl hediyesi

Telsim, 2015 yılına sayılı günler kala, aboneleri yeni yılı yeni cihazlarla karşılasın diye sosyal medya üzerinden yeni bir yarışma başlattı.

Yayın Tarihi: 22/12/14 17:42
okuma süresi: 2 dak.
Telsim'den en son teknoloji telefon yeni yıl hediyesi
A- A A+

Telsim'den yapılan açıklamaya göre "Yılbaşı Hediyeni Sen Belirle" sloganıyla başlatılan yarışma kapsamında bir talihli kişi en son teknoloji iPhone 6, iPhone 6 Plus, Samsung Note IV veya GM Discovery telefonlarından birini kazanacak.

Yeni yıla özel hazırlanan yarışmaya katılmak isteyen sosyal medya kullanıcıları, www.facebook.com/kktctelsim adresini ziyaret ederek, IMEI numarasının son 4 hanesini tahmin ederek, yarışmaya katılabiliyor.

31 Aralık tarihine kadar sürecek yarışma sonucunda doğru cevap veren kullanıcılar arasından yapılacak olan çekilişle belirlenecek 1 kişiye, kullanıcı paylaşım sayısına göre belirlenecek olan cep telefonu hediye edilecek.

Ödül kazanan yarışmacıların isimleri 31 Aralık Çarşamba günü www.facebook.com/kktctelsim adresinden duyurulacak.

Sosyal medyadaki yarışmaları ile her zaman fark yaratan Telsim'in yeni yarışması hakkında açıklama yapan Telsim Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Gür, abonelerinin 2015 yılında da Telsim farkını hissedeceğini belirterek, yeni yılda yepyeni cihazlarla onları mutlu etmeyi arzuladıklarını söyledi.

Gür, "Abonelerimizin yeni yıl coşkusuna ortak olarak, yeni yılı en son teknoloji cihazlarla karşılasınlar diye onlara özel bir yarışma başlattık. Yarışmayı kazanmayanları da düşünerek herkesi ayda 39 lira'dan başlayan fiyatlarla yılbaşına özel cihaz kampanyamızdan faydalanmak için Telsim Shop'lara bekliyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.