İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Arter TAK'ın 41. kuruluş yıldönümünü kutladı

Arter TAK'ın 41. kuruluş yıldönümünü kutladı

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Türk Ajansı Kıbrıs'ın 41'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı ve Ajans çalışanlarına tebrik mesajı gönderdi.

Yayın Tarihi: 22/12/14 18:24
okuma süresi: 2 dak.
Arter TAK'ın 41. kuruluş yıldönümünü kutladı
A- A A+

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Saygılı'ya hitaben yazdığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Kıbrıs Türkünün sesinin hem yerelde hem de uluslararası alanda duyulmasını sağlamak için kuruluşundan başlayarak önemli bir habercilik görevi üstlenen Türk Ajansı Kıbrıs, bugün ulaştığı gelişmişlik düzeyi ve haber üretimiyle ülkemiz basınının temel taşı olmuştur.

41 yıllık uzun geçmişiyle gurur yılı sayılabilecek bir yaşa ulaşan kurumunuzun, sizin de talep ettiğiniz şekilde, daha iyi koşullara ulaşması durumunda çok daha kaliteli hizmet verebilecektir. Hem dünyada meydana gelen olayların duyurulması hem de ülkemizin en uzak köşesindeki haberlerin sürekli olarak yapılması için kurumun iş koşullarının iyileştirilmesi gerekmektedir.

İlkeli ve etik kurallara bağlı yayımlarınızı kesintisiz sürdürmenizi temenni eder, 41. kuruluş yılınızın size ve sizin şahsınızda tüm çalışanlarınıza hayırlı olmasını dilerim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.