İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Smartcard'tan 2015 sürprizi

Smartcard'tan 2015 sürprizi

İktisatbank ve Paramaribo Turizm arasında gerçekleştirilen işbirliği protokolü sonucunda tüm SmartCard sahipleri Ercan Havaalanı Bosphore Cıp Lounge ayrıcalığından yararlanma şansına sahip oldu...

Yayın Tarihi: 25/12/14 08:10
okuma süresi: 5 dak.
Smartcard'tan 2015 sürprizi
A- A A+

Eniz ORAKCIOĞLU

2003 yılından bu yana KKTC'de kredi kartları alanında öncü girişimleriyle sektöre yön veren SmartCard, dün imzalanan protokolle tüm SmartCard sahiplerinin Ercan Havaalanı Bosphore CIP Lounge ayrıcalıklarından faydalanabilmelerini sağladı. İşletmesi Paramaribo Turizm Ltd. tarafından yapılan Ercan Bosphore CIP Lounge'ta düzenlenen işbirliği protokolü imza törenine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, İktisatbank Yönetim Kurulu Başkanı Mete Özmerter, Pasha Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erbaş, Bosphore Lounge İşletmecisi Sedat Erbaş, İktisatbank Genel Müdürü Dr. Ahmet Melih Karavelioğlu'nun yanısıra iki kurumun üst düzey yöneticileri katıldı.

Karavelioğlu, "Daha iyi hizmet için yatırımdan kaçınmadık"

İşbirliği Protokolü imza töreninde konuşma yapan İktisatbank Genel Müdür Dr. Ahmet Melih Karavelioğlu; İktisatbank'ın kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyeti ve teknolojik temelli bir politika izlediğini, banka müşterilerine daha iyi ve evrensel standartlarda hizmet verebilmek için hiç bir yatırımdan kaçınmadıklarını ve müşterilerin hayatlarına artı değer katabilmek için sürekli hizmet standartlarını geliştirdiklerini kaydetti. Dünyada yaygın olarak bankaların sadece belirli grup müşterilerine sundukları Lounge hizmetlerini, tüm SmartCard sahiplerine sunmanın da böylesi bir hizmet felsefesinin sonucu olduğunu ifade eden Dr. Karavelioğlu, Paramaribo ile imzalanan işbirliği protokolü sonucu istisnasız tüm SmartCard sahiplerinin Lounge hizmetlerinin ayrıcalıklarından faydalanabileceğini sözlerine ekledi.

"3 kat puan avantajı"

Bosphore Lounge Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Erbaş'ın İktisatbank'la gerçekleştirdikleri işbirliğinden duydukları memnuniyeti ifade ettiği konuşmasının ardından, İktisatbank Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgun Önal SmartCard sahiplerinin Lounge Hizmetleri kapsamında alacakları hizmetleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Her POS'ta, dünyanın her yerinde ve Kıbrıs'ın tamamında SmartCard'la alışveriş yapan tüm kart sahiplerinin, tutar gözetmeksizin, taksitli alışverişeri de dahil tüm işlemlerinde puan kazandırdığını ifade eden Olgun Önal, kazandıkları puanları Smart üye işyerlerinde anında nakit olarak kullanabileceklerini ya da 3 kat puan avantajından yararlanarak anlaşmalı turizm acentelerinden uçak bileti satın alabileceklerini belirtti.

"SmartCard sahipleri yerden göğe kadar ayrıcalıklı"

Uçak bileti kampanyasından yararlanmak için SmartCard sahiplerinin sadece 44 SmartPuan biriktirmelerinin yeterli olduğunu ve müşterisine en kolay ve çok puan kazandıran kart olma özelliğini sözlerine ekleyen Önal, Ercan Lounge Hizmetleriyle de artık SmartCard sahiplerinin yerden göğe kadar ayrıcalıklı olduklarını, hizmetten yararlanma koşullarının kart tiplerine bağlı olarak oluşturulduğunu, sadece SmartCard sahiplerine değil onlarla birlikte seyahat eden misafirlerinin de unutulmadığını, SmartDiamond sahibinin hem kendisinin hem de bir misafirinin tüm ayrıcalıklardan ücretsiz, SmartPlatinum sahibinin kendisinin ücretsiz, bir misafirinin sadece 10TL ücret ile, SmartGold, SmartClassic sahipleri ile misafirlerinin ise oldukça küçük bir ücretle sınırsız tüm hizmetlerden faydalanabileceklerini, diğer tüm detayların iktisatbank.com'dan edinilebileceğini kaydetti.

Sınırsız açık büfe

Önal, uçuş saatinin gelmesini bekleyen SmartCard sahiplerinin Bosphore CIP Lounge'dan alacağı hizmetleri ise aşağıda özet şekilde sıraladı: Lounge konforunda güncel dergi ve gazeteleri okuma imkanı, TV izleme olanakları, ücretsiz Wifi hizmeti sayesinde internete bağlanma imkanı, Yanında bilgisayarı olmayan müşterilere PC veya Tablet kullanım imkanı, Sürekli güncellenen uçuş bilgi monitörlerinden uçuş kalkış bilgilerini takip edebilme kolaylığı sağlıyor.

Taçoy: "Gurur duydum"

Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, 2009 yılından bu yana böyle bir şeyi hayal ettiklerini belirterek, "Ercan Havaalanı içerisinde bir CIP Lounge'un oluşturulmasında vermiş olduğunuz hizmeti takdirle karşılıyoruz. Bu gurur verici bir olaydır. Çünkü KKTC'ye gelen yolcularında haklı olarak dünyadaki diğer havalimanları gibi özel yolcu salonuna ihtiyacı vardır. Bunun daha ileriye taşınarak daha fazla kişiye imkân sağlaması gerekir. Bu imkandan ilk yararlanan İktisat Bank ve SmartCard üyelerini de kutlarım. Bu anlaşma KKTC olarak devletimiz açısından ayrı bir önem taşır. Yakında imzalayacağımız bir anlaşmayla da yeni inşaatımızın yapımı için yeni bir adım atılacaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.